pod maską już zwłoki nie silnik. Absurdalnie drogi w częściach jak za tak wiekowe auto i technologię.Remas13 pisze:Widziałem sprowadzony z Belgi za 4900zł 1.7 poj
Odradzam.
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
pod maską już zwłoki nie silnik. Absurdalnie drogi w częściach jak za tak wiekowe auto i technologię.Remas13 pisze:Widziałem sprowadzony z Belgi za 4900zł 1.7 poj
Gdzie Ty tych aut szukasz? Za to to masz topielca czy inne próchno, a nie nadający się do jazdy samochódRemas13 pisze:Przeważnie ceny ok 5000-6000zł- 2000r.
W budżecie około 7 tyś zł i warunku, że ma być nie starsze niż '96r. w dodatku w dobrym stanie itp, to sobie odpuść szukania golfa IV. W tym przypadku poleciłbym Ci szukanie jakiegoś fiata bravo/brava( ale pamiętaj, że we fiatach ciężko odkręcić jakąkolwiek śrubę, wiem coś o tym), peugeota 306, citroena xsara (wdzięczne samochody, lecz prawie wszystkie mają do regeneracji tylną belkę).Remas13 pisze:
To akurat wiem, ale niestety nie stać mnie teraz na większy wydatek . A co byście zaproponowali do tej kwoty?
Chodzi o auto w miarę mało awaryjne i niedrogie w eksploatacji, z tym że nie chciałbym auta starszego niż ja mam 96r.
Tutaj masz rację, dobrze nie spojrzałem . Wiem, że ciężko mi będzie znaleźć Golfa 4 za te kasę, ale myślę, że może się udać jak się trafi okazja przypadkowa.ForeCast pisze:Przecież to jakieś fejki, a nie ogłoszenia - wpłacisz zaliczkę i tyle widzialeś - zarówno kasę, jak i auto
Niby tyle już o tym czytałem, nie raz były takie akcje nagłaśniane to dalej aukcji tego typu pełno a interes kwitnie.....ForeCast pisze:Przecież to jakieś fejki, a nie ogłoszenia - wpłacisz zaliczkę i tyle widzialeś - zarówno kasę, jak i auto
co zrobisz kiedy głupi i naiwny naród popyt generujeWichuTM pisze:nie raz były takie akcje nagłaśniane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości