Kącik posiadaczy MK5
Moderator: VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK5
dlaczego co i jak zapraszam do zapoznania się viewtopic.php?f=166&t=533377&p=6380904#p6380904" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK5
U mnie wołam 350-500zł zależy od silnika i napędu. Z tego co wiem w rejonie inni liczą podobnie.
Kącik posiadaczy MK5
Drodzy Kącikowicze potrzebuje pomocy w prozaicznej sprawie Potrzebne mi są wymiary z fotki. Dodam że jest to mk5 plus
VagTeam sama wymiana o od 300 do 400 spokojnie się zamknie. Części to zależy od silnika? napisz co masz pod maską to bliżej będzie można określić koszty. Pamiętaj że przy zmianie sprzęgła pasuje wymienić uszczelnienia od strony silnika i skrzyni, żeby za 10tys km nie rozbierać tego znowu i nie płacić kolejnych 300pln za robociznę. Nie zaszkodziła by również wymiana oleju w skrzyni, w ASO za nieduże pieniądze kupisz olej.
VagTeam sama wymiana o od 300 do 400 spokojnie się zamknie. Części to zależy od silnika? napisz co masz pod maską to bliżej będzie można określić koszty. Pamiętaj że przy zmianie sprzęgła pasuje wymienić uszczelnienia od strony silnika i skrzyni, żeby za 10tys km nie rozbierać tego znowu i nie płacić kolejnych 300pln za robociznę. Nie zaszkodziła by również wymiana oleju w skrzyni, w ASO za nieduże pieniądze kupisz olej.
Kącik posiadaczy MK5
Jarek_NS,golfioo ma silnik 1.6 102km z lpg...
i generalnie to nie mój golf ja sie nim tylko opiekuje
i generalnie to nie mój golf ja sie nim tylko opiekuje
Kącik posiadaczy MK5
czyli do przeżycia, już myślałam ze to sprzęgło pociągnie mnie zdeczko na dno finansowe
Kącik posiadaczy MK5
Panowie pytanko, polecicie jakiś dobry klej do uszczelek w drzwiach? Może jakiś dobry w ASO oferują?
pozdrawiam
pozdrawiam
Kącik posiadaczy MK5
Znaczków tak, ale poduszek nie. Jest 6 poduszek tj. z przodu dwie, w fotelach dwie oraz dwie kurtyny. Kurtyny mają 6 znaczków.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Kącik posiadaczy MK5
Panowie pytanko, w mk V jak są ori lampy zwykłe to da rade zrobić xenon? tzn ori lampy xenon wsadzić i tam trzeba wtyczki przerabiać jak w mk IV ?