Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
myślalem że moja wyobraźnia działa, ale jak ten przód wyjdzie w kolorze to dale nie widzę
rejka i ramka spoko też będę musiał coś zacząć szukać
rejka i ramka spoko też będę musiał coś zacząć szukać
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616
macie wyczucie sytuacji heheh dziś byłem u lakiernika podłożnica podcięta leży strasznie auto na glebie ;D zderzaki ju w podkładzie tylnym jestem zajarany przód jest w trakcie robienia szpary i wygląda obiecująco. Wydech to najmniejszy problem bo i tak robię cały nowy kompletny także przy okazji sie da większe końcówki stelaże pod halogeny się robią jakby ktoś z was widział gdzieś kratkę na halogeny od S3 8L FL pasażera czyli prawą używana pilnie dajcie znać bo nie ma nigdzie a nie chce kupować nowej za 200zł a jest potrzebna do wykończenia auta - doszło kilka cennych nowych jeszcze gratów i ogólnie jak wyjadę od lakiernika to gotowym autem zostanie mi tylko naciąg spas i wydech.
Powiedział co wiedział ! Nam "tak" nie wystarczaa ! Zdawaj relacje szybko Iiii jakie graty ?
poczekajcie wiernie już wszystko sie składa w jedna całość nie ma co gadać trzeba ogladać niedługo będą fotki pierwsze
dokładnie poczekajcie bo i ja sam czekam. A dłuży mi się strasznie ;D
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
To dzwoń częściej i poganiaj gościa.GranuL pisze: A dłuży mi się strasznie
nie wolno poganiać to dalsza rodzina to raz a dwa nigdy nie wrzeszcz na kucharza zanim nie dostaniesz jedzenia i tak samo z lakirnikiem wszystkie auta u niego robiłem robi dobra robotę w dobrych dzięgach tym bardziej że zrobi więcej jeszcze bo nawydziwiałem ;D nowinek dlatego siłą rzeczy robota się wydłuży ale nie ma co gadać tylko czekać cierpliwie
Spokojnie. Jest czas do sezonu jeszcze, a i tak nie masz wszystkiego pewnie gotowego.
Jeśli ktoś zna Granula to wie, że u niego nie ma spokojnie. Chłop w gorącej wodzie kąpany, więc wali kompleksowo wszystko na raz na grubości
Jak skończy lakiernik wszystkie twoje gadżety i będzie w miarę wolny to daj namiar, podjadę. .
Jak skończy lakiernik wszystkie twoje gadżety i będzie w miarę wolny to daj namiar, podjadę. .
zapraszam myślę że na 1wszego odbiorę autko wizualnie już będzie skończone praktycznie zostanie tylko opony naciągnąć na felaszki bo obecnie zaczynam polerowanie rotorów choć mozolnie mi to idzie potem kąty i ogólny spas, tłumikarz bo już jest ugadany, wymiana stabi na s3 to juz samemu ogarne tylko kanał wydzierżawię zabudowa lekka AIRa aby miało to ręce i nogi delikatny lift komory silnika no i pielęgnacja ogólna auta No i można kręcić film i focić
Co do sezony to właśnie mało czasu juz zostało ;D 3miechy to bardzo mało czasu ;D a wiadomo że przed sezonem jeszcze trzeba auto ukończyć i zaprezentować
Co do sezony to właśnie mało czasu juz zostało ;D 3miechy to bardzo mało czasu ;D a wiadomo że przed sezonem jeszcze trzeba auto ukończyć i zaprezentować