Witam. Mam taki problem. Miska trochę za nisko siedzi ze skrzynią, i chciałbym trochę podnieść silnik. Posiadam golfa 2 z silnikiem 1.8rp w skrzyni automatycznej!
Czy da rade coś takiego przeprowadzić u mnie? czy mogą przy podnoszeniu silnika powstać jakieś komplikacje i co ważne gdzie mogę kupić takie podkładki.
Podkładki podnoszące silnik!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
-
- Użytkownik
- Kontakt:
chyba zrobic samemu... ktos juz podnosil cos z tego co pamietam... albo opuszczal.. poszukaj na forum
--==:spider:==--
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
Szukam w google i generlanie powiem ci że nic konkretnego nie znalazłem :/
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Ja mam 2 zdjęcia jak ktoś podnosił silnik z forum vwortex. Zrobione było na tulejkach wszystkie poduszki silnika oraz na maglownicy element zmiany biegów. Wolał bym aby było to robione jak robią do mkIV gdzie jest większa powierzchnia przylegania.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;