Wiec tak,przewody 150zl,podgrzewacze 240zl. Proponuje, wszystkim ktorzy maja podgrzewacze ,zdjac fajki z podgrzewaczy i poczyscic w nich styki Przepraszam ,ze tak dlugo nic nie pisalem
to raczej nie zasniedzialy styk jest problemem tylko rozkalibrowanie fajki. ja u siebie zeszlej zimy zmienilem wszystkie swiece bo mialem popalone i na wiosne mialem potopione fajki wiec wina jest po stronie fajek a nie swiec.
wymieniales juz te przewody czy dopiero bedziesz sie bawil??
ja planuje wymienic ale na wiosne jak bedzie cieplej chyba ze sie spala tak jak u ciebie
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
ronuch,wymienilem juz wczoraj :bigok:Dzisiaj nawet mialem okazje sprawdzic czy wszystko dziala,poniewaz byl mroz -4.Zaraz po odpaleniu silnika ,otworzylem maske,i sprawdzalem palcem czy robia sie cieple.Pierwsza zaczela grzac ta srodkowa , za nia nastepne
ja u siebie wczoraj wymienialem jedna swieczke i zauwazylem ze swieczki ktore mialem (febi) maja cienszy ten bolec na ktory nachodzi fajka i chyba dlatego u mnie nadtopily sie fajki - wkrecalem swieczke beru i wchodzila bardzo ciasno wiec mysle ze warto to sprawdzic bo szkoda nowych fajek!
A z wymiana duzo roboty?? gdzie te kable sie lacza?
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
ronuch,jak chcesz wymienic ,to musisz wyjac cala obudowe filtra powietrza ,nastepnie otworzyc peszelek z przewodami od podgrzewaczy i poprostu przylutowac nowe.Myslalem ,ze jak kupie nowe to beda tak dlugie jak ori ,ale sie mylilem.
<script src='http://img32.imageshack.us/shareable/?i ... n.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
raczej wina slabego styku. Zmierz średnice bolca na świecy i porównaj z innymi - ja spotkałem świece które miały minimalnie cieńszy bolec i fajka słabo stykała co skończyło sie tak jak u Ciebie. Ostatnio kupowałem fajeczkę w aso rybnik i kosztowała 55zł. Teraz maja ok 15 cm kabelka i zakończony jest męskim płaskim pinem z uszczelkę ale aso nie było w stanie dobrac mi drugiej strony tego złącza wiec obciąłem i zalutowałem.