ciąg dalszy demontażu części i okazało się, że chłodnica klimatyzacji przedziurawiła chłodnicę płynu
chłodnica klimy nie wygląda lepiej
pas przedni wyprostowany
lampę i zderzak już mam chłodnica i atrapa w drodze
kolega pozazdrościł mi spotkania z dziką zwierzyną i widać tego efekty
przy okazji prezentuję metodę usztywnienia zderzaka
możliwe, że poprzedni właściciel był stolarzem, ale biorąc pod uwagę, że to wzmocnienie zamontowane jest we Fiacie mogę stwierdzić, iż ta modyfikacja sprawdzała się na 100% do momentu spotkania sarenki
ciąg dalszy próby poskładania passata, lampa zamontowana, zaślepki kierunkowskazów też, grill na miejscu i wszystko nawet się trzyma i pasuje chłodnica wymieniona
został jeszcze zderzak i muszę poszukać wentylatora chłodnicy, do tego jeszcze na koniec dokręcić parę śrubek i można jechać w trasę
moze nie robiłem przy vagu ale pomagałem koledze wymienic hamulce w vectra B i powiem ze jak na pierwszy raz to nie szło nam zle obczaic co i jak ma isc i pozniej łatwo było. Dzisiaj zrobiony tylko przód a jutro bierzemy się za tył
przedstawiam wam dwa dni męczarni z podsufitką w garbusie z 1970, trochę przymiarek, trochę cięcia, ale prawdopodobnie we wtorek będzie skończone na cacy, wybaczcie słabą jakość zdjęć
a to nasz pacjent