![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
miskieusz pisze:zestawik czyściciela ładny;)
można już jeść z podłogi?
powiem ci że chciałem czegoś innego...no i zobaczymy jak to będzie....WaC1a92 pisze:z golfa 110 tdi na benzynę 150? nie chciałeś zostać przy dieslu ?
signum pisze:Sebastian gratuluję zakupu i życzę bezawaryjnej jazdy. Co do modyfikacji to jak poskładasz to co już masz to będzie KOSA!!!!![]()
powolutku do przodu aby autko na sezon jakoś wyglądało...miskieusz pisze:widzę, że grubo lecisz:)
tak jak mówisz rellingi na czarny mat...grilll już pomalowany ......miskieusz pisze:relingi na jaki kolor? czarny mat mam nadzieję:p
miskieusz pisze:żeby uszczelkę zmienić, trzeba silnik z budy targać?;)
miskieusz pisze:takie samo 1.8T?
relingi ściągałem do malowania....łatwo się ściąga...przy słońcu lepiej je będzie widać niż w ciemnym garażu...miskieusz pisze:relingi na aucie, czy zdejmowałeś do końca?
Koło to nie DARE...ale tak to 18...i tak jak mówisz troszkę małe się wydaje...ale jak będzie niżej i w inne scenerii będzie lepiej...(mam nadziejęmiskieusz pisze:co to za koło? Dare? 18''? jakieś takie małe do paska;)
mam nadzieję...tak jak mówisz....jak się zobaczymy na jakiś zlocie to trzeba będziemiskieusz pisze:na pewno będzie git
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości