Za pierwszym razem (tydzień temu) ukradziono mi pusty plecak
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Co najlepsze auto stało w miejscu ruchliwym, oświetlonym, na jednym z większych skrzyżowań w tej okolicy - kamer niestety brak, pytałem i dzwoniłem chyba wszędzie.
Moderator: VIP
To coś takiego jest możliwe?worldwar85 pisze: auto zostało otworzone prawdopodobnie kluczykiem z innego Golfa
Mattpl pisze:To coś takiego jest możliwe?worldwar85 pisze: auto zostało otworzone prawdopodobnie kluczykiem z innego Golfa
możesz podać ulice na której to się stało? U mnie niby osiedle pod kamerami ale i tak włamania kradzieże. Ostatnio pod domem na pilczycach auto zostawione na max 1 godzinę i antena (zwykła od radia) nie wykręcona lecz wyrwana ze stopka z dachu niszcząc dach ;(Samer pisze:
A wracalaj do tematu na Pilczycach-Kozanowie nie jest lepiej proba wlamania byla lecz nie powiodla sie bo w miare szybko przez okno zauwazylem ze probuja sie wlamac uciekali zielona BMka na slaskich blachach pewnie lipne lub cos innego ale zamek w klapie i drzwiach zmienic musialem
Samer pisze:Mattpl pisze:To coś takiego jest możliwe?worldwar85 pisze: auto zostało otworzone prawdopodobnie kluczykiem z innego Golfa
Jest to mozliwe a nawet lepiej jakis czas temu i ja i moj znajomek ktory mial rowniez mk3 tak jak ja swoim kluczykiem otworzylem jego auto i odpalilem silnik![]()
A wracalaj do tematu na Pilczycach-Kozanowie nie jest lepiej proba wlamania byla lecz nie powiodla sie bo w miare szybko przez okno zauwazylem ze probuja sie wlamac uciekali zielona BMka na slaskich blachach pewnie lipne lub cos innego ale zamek w klapie i drzwiach zmienic musialem
grelo1 pisze:Melduję kradzież dwóch srebrnych spryskiwaczy od Golfa MK4 w ostatnim tygodniu - zgłoszone na policję. Za informację o jakiejś latającej lewiżnie w okolicach śródmiueścia i nietylko nagroda w postaci piwka. Jak ktoś kupił ostatnio dajcie uczciwie znać, podjadę, porównamy kolor farby. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że porównując kolor częsci wrócimy do pasera. Dzieki za każde istotne pw.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości