Nie masz na to szansMeegi pisze:Przecież ja spać nie będę
Wziąłem tydzień urlopu, to też pośpię przed i ze dwa dni po zlocieMeegi pisze:Ja się wyśpię na zapas tydzień wcześniej
szkoda ze wojskowego nie bedziesz miałManiek954 pisze:Bez spiny.. Zapytałem tylko grzecznie.
W zeszłym roku byłem jedynie jako odwiedzający, dlatego nie wiem jak to tam jest.
Nic nie kombinuję, tylko po prostu wolę się upewnić czy nie będzie problemu jak rozstawię np. 6-osobowy namiot na 5 osób, tak żeby wszystkim było wygodnie.
I to są święte słowa !!!!damian81Z pisze:proponuje pomyslec o innych a nie tylko o sobie
Zdecydowanie popieramMeegi pisze:I to są święte słowa !!!!damian81Z pisze:proponuje pomyslec o innych a nie tylko o sobie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Starość nie radość, trochę komfortu będę musiała mieć przy prawie 300 km przejechanychMeegi pisze: Młoda, Kasia w tym roku mamy wygodne łóżko![]()
a ja przy nie całych 60 kmMłoda pisze:Starość nie radość, trochę komfortu będę musiała mieć przy prawie 300 km przejechanych
Eee no Pani to, Pani się zmęczy dosyć mocno na naszych polskich drogachMeegi pisze: a ja przy nie całych 60 km
No więc jak już będziesz wcześniej to schłodź tam małe co niecoMłoda pisze:Eee no Pani to, Pani się zmęczy dosyć mocno na naszych polskich drogach
Ta a schody na plecy weznę na scenęVoder pisze:to rowerem żebyś też podmęczona była
Faktycznie dziwnie byś wyglądała tak jadącMeegi pisze:Ta a schody na plecy weznę na scenę
jak RumunVoder pisze:Faktycznie dziwnie byś wyglądała tak jadąc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości