Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
tył jest ori usa folią żaden problem pomarańcz zrobić ale rarytasów się nie poprawia a co do tyłu jeszcze to nie do białego się równa a do czerwonego z tyłu są obrysy czerwone i co zaskoczyłem was ;D Wiem bora ori USA nie miała obrysów czerwonych z tyłu ale większość USA ma np. passat b5FL i od takiego modelu zawitały obrysy także akcenty są idealnie dobrane. Przód jak ma być czyli pomarańcz w xenonach kierunki obrysy i kierunki w błotniku i lusterkach tak jak powinno być a tył czerwone lampy i czerwone obrysy
a tu adaptery już gotowe Polecam DYSTOM!
a tu adaptery już gotowe Polecam DYSTOM!
Kurde Granul ! Miałem być pierwszy z czerwonymi obrysami z tyłu !
Dużo to koło będzie wystawać z tyłu na tych dystansach?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tez myślałem że będę pierwszy z obrysami z tyłu ale i inni tez tak robią
Nie będzie z tyłu mocno wystawać dziś ranty 3.75 sprzedałem kupuje 2.75 czyli będzie blisko 9.75 z adapterem 18mm i negatywem będzie ok
Niestety nie da się zrobić nawiertu w piastach w wypadku mk4 i bory znaczy się da się ale nie materiał długo tego nie wytrzyma coś kosztem czegoś niestety 2.75 rant to i tak niezłe wiadro także dalej będzie soczyście no i nadkole wejdzie miedzy rant a oponę z tyłu także czysty STANCE zostanie zachowany
Nie będzie z tyłu mocno wystawać dziś ranty 3.75 sprzedałem kupuje 2.75 czyli będzie blisko 9.75 z adapterem 18mm i negatywem będzie ok
Niestety nie da się zrobić nawiertu w piastach w wypadku mk4 i bory znaczy się da się ale nie materiał długo tego nie wytrzyma coś kosztem czegoś niestety 2.75 rant to i tak niezłe wiadro także dalej będzie soczyście no i nadkole wejdzie miedzy rant a oponę z tyłu także czysty STANCE zostanie zachowany
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Grubo lecisz
Czyli wrzuciłeś postoje pomarańczowe czy wywalasz je i kierunki na us w lampach?GranuL pisze:Przód jak ma być czyli pomarańcz w xenonach
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Kierunki w rejonach są pomarańczowe oryginalnie dołożyłem pomarańczowe obrusy i kierunki z białych na pomarańczowe w Obornikach i tak samo w plasterkach. w poniedziałek zakładam koła na auto bo już będzie po lakierowanie także będzie smacznie.
Troche lipa że to koło nie weszło w takim setupie jak miał być Ale i tak będzie fajnie
no niestety albo wygląd albo bezpieczeństwo próbowałem robić SWAPa piast tez nie dało rady ale spokojnie wyglądać będzie tak samo tylko cyferka się zmieni z 10.5J na 9.75J
no nie będzie wyglądać tak samopokojnie wyglądać będzie tak samo
mówiłem, że 10,5J nie wepchniesz do bory/golfa bez cięcia i poszerzania nadkoli. Co mnie dziwi, bo jak to powtarzasz ,,albo grubo albo wcale'' i będziesz mial 9,5j a nie 9,75. bo sprzedajesz 3.75 a masz w planie zakupić 2.75 więc cal ci ucieka, ale to szczegół ile dystanse cię kosztowały??
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
http://imageshack.us/a/img855/2420/q43s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 10 J
https://imagizer.imageshack.us/v2/512x3 ... 8/kml5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 10,5J
hehh nasz regionalne chłopoki dali jakoś rade ;p na tyle sie da na przodzie do golfa będzie wchodziło 9,5 J
https://imagizer.imageshack.us/v2/512x3 ... 8/kml5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 10,5J
hehh nasz regionalne chłopoki dali jakoś rade ;p na tyle sie da na przodzie do golfa będzie wchodziło 9,5 J
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Re: Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
dać da się, ale na tym et które ma on. wiem, ze rekord do bory golfa IV jest 13Jtheblues888 pisze:http://imageshack.us/a/img855/2420/q43s.jpg 10 J
1wsze zdjęcie to nie bora ani golf
10.5J weszło mi bez problemów większych ale wtedy jeszcze nawiert piast wchodził w grę i mogłem tak zrobić ale jednak bezpieczeństwo jest najważniejsze dlatego będzie minimalnie mniej Jeszcze w planach jest są ranty 3,25 bo i tak kupuję nowe także zależy jak się na adapterach o ułoży i jaki kąt dam będzie grubo w sumie dla mnie dalej jest a jak kto uważa to mnie ..... to i tyle przy mojej feldze i rozstawie to i tak jest maks ;D mi się podoba ważne że już wszystko składa się do kupy a nie sztuką jest poszerzać nadkola i ciąć ma się wszystko zmieścić w oryginale Koła i tak na następny sezon wpadają inne także wtedy na bank 10,5J będzie bo będę szukał coś w 5x100 albo ET lepszym
A tak ogólnie to nowe fanty lecą do mnie a miałem już nic nie zamawiać ale mnie już porwało na całego ;D żona już nie chce słuchac nawet o tym co robie bo ją przeraża
Powiem tak czekajcie cierpliwie ze mną na fotki bo w tym tygodniu już będą i cholernie nie mogę się doczekać.
P.S. Nikoś za adaptery 500zł sobie Dystom liczy czyli dość tanio i to na całe auto a robota jest mega profesjonalna polecam z czystym sumieniem wszystkim. Nawet robili 10cm dystanse!! no i robią w 24H
A tak ogólnie to nowe fanty lecą do mnie a miałem już nic nie zamawiać ale mnie już porwało na całego ;D żona już nie chce słuchac nawet o tym co robie bo ją przeraża
Powiem tak czekajcie cierpliwie ze mną na fotki bo w tym tygodniu już będą i cholernie nie mogę się doczekać.
P.S. Nikoś za adaptery 500zł sobie Dystom liczy czyli dość tanio i to na całe auto a robota jest mega profesjonalna polecam z czystym sumieniem wszystkim. Nawet robili 10cm dystanse!! no i robią w 24H
i masz aluminiowe? to ja narzekałem na koszt swoich ( 350zł pod wymiar) ^^ tyle, że moje są stalowe. Po pierwszych przymiarach mojej felgi byłem przerażony, bo przód wystaawal jakoś 1cm (bez opony) ale jak naciągnąłem opone postawiłem i założylem na adapterze 18mm to jest idealnie, ale nie do tego dążę, to jak szukałem po necie to gość mi powiedział, że śmiało mi dorobi 8mm adaptery, tylko nie bierze za nie odpowiedzialności mówił że nawet robił 2 komplety i ponoć jeżdżą. ^^ bore widziałem u lakiernika. przedni zderzak wogule mi się nie widzi. ale to tylko moje zdanie. tył jest spoko. i leży naprawdę solidnie. podłuznicę od kierowcy tez podcinałeś?