[MK2] Czerwony pasek na grillu w GTI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MK2] Czerwony pasek na grillu w GTI
Witam
Chciałem malnąć sobie w Golfiku czerwony pasek dookoła atrapy, tak jak to mają inne gti. Tylko zastanawiałem się jak to będzie wyglądało z ciemnym lakierem. Na szybko machnąłem photoszopke i powiem że mam mieszane uczucia. Dlatego pytanie do was. Jak to oceniacie? Dać sobie spokój czy malować ten pasek?
Chciałem malnąć sobie w Golfiku czerwony pasek dookoła atrapy, tak jak to mają inne gti. Tylko zastanawiałem się jak to będzie wyglądało z ciemnym lakierem. Na szybko machnąłem photoszopke i powiem że mam mieszane uczucia. Dlatego pytanie do was. Jak to oceniacie? Dać sobie spokój czy malować ten pasek?
Frakcja Proud Member
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A do okoła też idzie w GTi MK2 ten pasek czy tylko na atrapie
Bo jak tylko na atrapie to raczej nie...
Bo jak tylko na atrapie to raczej nie...
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Myślałem nad tym ale w zime szykuje się odbudwa auta od podstaw, i nie wiem czy nie dostanie frontu na 2 lampy. Szkoda mi dlatego floty teraz na brewke.wilk pisze:Lepiej załóż brewkę
[ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 ]
W mkII po 89 roku pasek był tylko na atrapie.Chmielu pisze:A do okoła też idzie w GTi MK2 ten pasek czy tylko na atrapie
Frakcja Proud Member
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jak tylko na atrapie to NIE....juby pisze:W mkII po 89 roku pasek był tylko na atrapie.
Tak mi się wydaje....
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.