WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
WCZASY - CHORWACJA !!!
niestety nie pamietam.. byłem w breli. dla rodzin polecam to miejsce, cisza, spokoj..
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
WCZASY - CHORWACJA !!!
burżuj...piotrekb_ed30 pisze:A cena PB98?
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
- piotrekb_ed30
- Nowicjusz
Re: WCZASY - CHORWACJA !!!
Sie chcialo moc w gti to trzeba teraz słono płacić i lac 98
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
- anti_tank
- Ma gadane
WCZASY - CHORWACJA !!!
Witam,
ktoś z Was w tym roku planuje wyjazd do CRO? Powoli brnę przez temacik żeby co nieco się zorientować, ale może akurat się trafi, że ktoś jedzie też. My lecimy 28.06
ktoś z Was w tym roku planuje wyjazd do CRO? Powoli brnę przez temacik żeby co nieco się zorientować, ale może akurat się trafi, że ktoś jedzie też. My lecimy 28.06
WCZASY - CHORWACJA !!!
ja jadę .... połowa sierpnia ... jak już Figi dojrzałe wisieć będą na drzewach , a zimne Oźujsko chłodzić się będzie w lodówie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
WCZASY - CHORWACJA !!!
karlovacko
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- passat1978
- Użytkownik
też tak sadze.markk pisze:karlovacko
Posiadam wile różnych części do Golfa 4 ( 5d ) i Passata B 3 tel.790462651
Bongo wiesz ,ze jak na siebie trafimy to cienko widzę nasze trzeźwieniebongo pisze:Ja tez w tym okresieHaki pisze:ja jadę .... połowa sierpnia ...
WCZASY - CHORWACJA !!!
Slona woda wyciagnieHaki pisze:Bongo wiesz ,ze jak na siebie trafimy to cienko widzę nasze trzeźwienie
A gdzie sie przymierzasz?
WCZASY - CHORWACJA !!!
jeszcze nad tym myślę ... ale na bank dalmacja ....
WCZASY - CHORWACJA !!!
Ja bede w Karlobagu, zaliczka juz wplacona, urlop zaklepany, teraz tylko czekac na lato
WCZASY - CHORWACJA !!!
Byłem koło Trogiru na początku czerwca.
Gdyby kogoś interesowało to diesel przy autostradzie trochę droższy (10,15 kn), poza autostradą 9,99 - 10,05 kn. Jeśli ktoś się wybiera przy okazji do Bośni to tam warto tankować, bo taniej niż w Chorwacji, w ogóle wszystko tańsze.
Najlepiej płacić i wypłacać z bankomatu gdzie się da kartą, ale pod warunkiem, że nie macie prowizji tylko samo przewalutowanie - zapytajcie w swoim banku.
Jeśli ktoś się wybiera drogą 86 przez Węgry, to na początku czerwca było tam parę wahadełek, nie wiem czy już skończyli.
Bez klimy nie wyobrażam sobie tam jechać - było 35-36 stopni, a w Mostarze w BiH nawet 38
Gdyby kogoś interesowało to diesel przy autostradzie trochę droższy (10,15 kn), poza autostradą 9,99 - 10,05 kn. Jeśli ktoś się wybiera przy okazji do Bośni to tam warto tankować, bo taniej niż w Chorwacji, w ogóle wszystko tańsze.
Najlepiej płacić i wypłacać z bankomatu gdzie się da kartą, ale pod warunkiem, że nie macie prowizji tylko samo przewalutowanie - zapytajcie w swoim banku.
Jeśli ktoś się wybiera drogą 86 przez Węgry, to na początku czerwca było tam parę wahadełek, nie wiem czy już skończyli.
Bez klimy nie wyobrażam sobie tam jechać - było 35-36 stopni, a w Mostarze w BiH nawet 38