Matki, żony i kochanki - czyli jak żyć z VW Maniakiem
Ktoś z Twoich bliskich facetów jest golfowym maniakiem?
Tak, tutaj możesz ponarzekać, że znów kupił coś dla swojej czteronogiej zamiast bukietu kwiatów.
To tutaj możesz podpytać też nas - vwManiaczki o co w tym wszystkim chodzi, co w tym widzimy, albo też co kupić swojemu facetowi na prezent (oczywiście najlepiej związanego z vw ).
Panowie - jeśli podglądacie - namawiajcie swoje drugie połówki do wizyty tutaj. Może tym, którym Was nie potrafią zrozumieć pomożemy, żeby wszystkim żyło się lepiej, haha.
A może i któraś zarazi się od nas i odtąd będziecie wspólnie dłubać przy Waszych autkach?
Tak, tutaj możesz ponarzekać, że znów kupił coś dla swojej czteronogiej zamiast bukietu kwiatów.
To tutaj możesz podpytać też nas - vwManiaczki o co w tym wszystkim chodzi, co w tym widzimy, albo też co kupić swojemu facetowi na prezent (oczywiście najlepiej związanego z vw ).
Panowie - jeśli podglądacie - namawiajcie swoje drugie połówki do wizyty tutaj. Może tym, którym Was nie potrafią zrozumieć pomożemy, żeby wszystkim żyło się lepiej, haha.
A może i któraś zarazi się od nas i odtąd będziecie wspólnie dłubać przy Waszych autkach?
- asiunda
- WZÓR CNÓT I ZALET
- Kontakt:
Matki, żony i kochanki
nawet mi o tym nie mów dobrze że chociaż nie jest młodsza ode mnieSylVWia pisze:że znów kupił coś dla swojej czteronogiej
"Brzydula i rudzielec ...."
Matki, żony i kochanki
Hehe, u mnie jest niestety (a może stety?) odwrotnie - to mnie mój facet musi hamować, bo mam ochotę wydać zbyt dużo pieniędzy na auto
Ale z tym wiekiem to faktycznie na plus
Ale z tym wiekiem to faktycznie na plus
Nie mogę jechać z mężem na 2 auta, jedno za drugim. Za bardzo debilujemy na drodze
- asiunda
- WZÓR CNÓT I ZALET
- Kontakt:
A ja dociskam gaz i zostawiam go z tyłu
Mój Audi A4 B5 1.8T w avancie, więc troszkę trudno dać mu radę, ale próbować zawsze można
I oczywiście VW Golf III 1.9 TDI
I oczywiście VW Golf III 1.9 TDI
Ja niestety z moim podzikować nie mogę, bo mój porusza się na troszkę większych terenowych kółeczkach, których mu szkoda na asfalt
- asiunda
- WZÓR CNÓT I ZALET
- Kontakt:
VW Derby z 1978 -> taka mała żabcia
Re: Matki, żony i kochanki - czyli jak żyć z VW Maniakiem
Takie żabcie są śliczne Coś przy nim grzebie, jakoś modyfikuje?asiunda pisze:VW Derby z 1978 -> taka mała żabcia
lepiej że ma pasję, nawet jeśli nie są nią vwSylVWia pisze:Tak, tutaj możesz ponarzekać
Nocne Mary Squad
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Mój facet niedługo ma urodzinki i zastanawiam się co najbardziej by go ucieszyło.. Oczywiście coś związanego z autkiem Pomożecie?
remomarket, a jakiego typu auto? Coś bardziej sportowego, coś w stylu retro?
Jak bardzo jest "zainfekowany" motoryzacją?
Coś postaramy się pomóc
Jak bardzo jest "zainfekowany" motoryzacją?
Coś postaramy się pomóc