Poznajmy się!
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
Poznajmy się!
Właśnie po to ten dział, żebyśmy mogły to bezkarnie robić, bez narażania się na szowinistyczne riposty, hehe
Przy okazji moja prośba - w tym dziale tylko się przedstawiamy.
Luźne gatki w odpowiednim temacie
asiunda, opowiedz nam sobie i swojej VAGinie
Przy okazji moja prośba - w tym dziale tylko się przedstawiamy.
Luźne gatki w odpowiednim temacie
asiunda, opowiedz nam sobie i swojej VAGinie
- asiunda
- WZÓR CNÓT I ZALET
- Kontakt:
Poznajmy się!
kochana bez flaszki ani rusz się nie daSylVWia pisze:asiunda, opowiedz nam sobie i swojej VAGinie
No więc jak w podpisie "WZÓR CNÓT I ZALET" co napewno potwierdzi kilka osób z pomorza
'Brzydula i rudzielec ..." to też niestety prawda
A maje autko jest srebrne, wygodne i bardzo je lubię
"Brzydula i rudzielec ...."
Re: Poznajmy się!
Pomyślimy Lato idzie wielkimi krokamiasiunda pisze:kochana bez flaszki ani rusz się nie da
Poka, poka!asiunda pisze:A maje autko jest srebrne, wygodne i bardzo je lubię
- asik
- Forum Master
Poznajmy się!
VagTeam, o matko i córki! Ewutek powstał z martwych. Taki ci o ! Wielkanocny come back
-
- Nowicjusz
Poznajmy się!
Witam,
Jestem tutaj nowa i chętnie się przywitam
Ponieważ jestem szczęśliwą posiadaczką Cordoby Coupe, pomyślałam iż takie forum mogłoby mi poznać interesujących ludzi i dowiedzieć się kilka ciekawych rzeczy.
Mam kilka planów dotyczących swojego autka i chętnie podpatrzę oraz zainspiruję się od innych
Pozdrawiam
Jestem tutaj nowa i chętnie się przywitam
Ponieważ jestem szczęśliwą posiadaczką Cordoby Coupe, pomyślałam iż takie forum mogłoby mi poznać interesujących ludzi i dowiedzieć się kilka ciekawych rzeczy.
Mam kilka planów dotyczących swojego autka i chętnie podpatrzę oraz zainspiruję się od innych
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
Poznajmy się!
Również witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam:-)
Doskonałe do drobnych prac www.maszynybudowlane24h.pl/minikoparki-uzywane dostępne od ręki.
Poznajmy się!
CordobaCoupe, cebulskaka, witajcie Przedstawcie się nam - zarówno Wy jak i Wasze wozidła
Na wszystkie pytania będziemy starać się odpowiedzieć, wszelkie wątpliwości rozwiewać, problemy rozwiązywać
Czujcie się jak u siebie
Na wszystkie pytania będziemy starać się odpowiedzieć, wszelkie wątpliwości rozwiewać, problemy rozwiązywać
Czujcie się jak u siebie
Poznajmy się!
nie ma Oss, to się znalazłaasik pisze:VagTeam, o matko i córki! Ewutek powstał z martwych. Taki ci o ! Wielkanocny come back
- asik
- Forum Master
Re: Poznajmy się!
Fiona pisze:nie ma Oss, to się znalazłaasik pisze:VagTeam, o matko i córki! Ewutek powstał z martwych. Taki ci o ! Wielkanocny come back