marcinas1983 pisze:Ja wiem tylko jedno i wypowiedziałem się w innym temacie, że wtryski od merca nie są dobrym wyborem i założyłbym od SBeka
marcinas1983, weź proszę przeczytaj tytuł lub 1 post
marcinas1983 pisze:2 sprężynowce to już wyższa szkoła jazdy i trzeba mieć na czym je ustawić. Bo o ile pierwsze ciśnienie może być bliskie nominalnego to drugie może się rozjechać i będzie kicha i efekt może być odwrotny do zamierzonego
Mam próbnik i zamierzam je złożyć tak samo jak były tylko zamiast końcówek 308 zakładam 274.
Przy jedno sprężynowych w 95% wystarczyć przełożyć końcówki i ciśnienie otwarcia rozpylacza nie ulega zmianie,więc może i w tych będzie podobnie (oby,bo do dwu sprężynowych nie mam podkładek regulujących)
Rano rozdarłem,umyłem i złożyłem 1szt. na próbę,ale na próbnik jeszcze nie zakładałem.
Zastanawiają mnie ciśnienia podane w Autodacie- 150-158/140,czyli pasowałoby przyjąć,że 155/140,tylko czy to drugie na pewno dobrze jest podane?...
Jeszcze polookam w mądrej książce...
drakula500 pisze:Silnik pracował bez żadnych drgań nawet na zaniżonych obrotach, wyglądało to tak jakby wykrzesał z siebie więcej momentu.
O widzisz,to już brzmi zachęcająco
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)