MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Jest fajnie , chociaż nie wolałeś jakiegoś 2 din Pioneera z navi? a co to jest za rękawica do mycia?
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki -
Pawel_767
Zawsze się COŚ da - nie ma fotochromu, pełnej deski, tempomatu, grzanych DUB .....
Żadne dodatkowe podświetlenia mnie nie interesują - nie ma też kiery z VI eR którą miałem w planach
Lepszych foteli np. KONIGa z eRki czy jakoś mega obszytych Recaro - zajawa zawsze się znajdzie
patryk173, dawid7737, nie ma navi czy jakiegokolwiek Dvd czy dotykowego ekranu
Mnie interesowało od początku dobre radio 2din w dobrej cenie - i te mi się spodobało - jestem zadowolony
A rękawica zwykła z OBI za dyszkę
Pawel_767
Zawsze się COŚ da - nie ma fotochromu, pełnej deski, tempomatu, grzanych DUB .....
Żadne dodatkowe podświetlenia mnie nie interesują - nie ma też kiery z VI eR którą miałem w planach
Lepszych foteli np. KONIGa z eRki czy jakoś mega obszytych Recaro - zajawa zawsze się znajdzie
patryk173, dawid7737, nie ma navi czy jakiegokolwiek Dvd czy dotykowego ekranu
Mnie interesowało od początku dobre radio 2din w dobrej cenie - i te mi się spodobało - jestem zadowolony
A rękawica zwykła z OBI za dyszkę
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
Zdaj potem relacje jak sie spisuje ten wosk na LC9Z bo niedługo tez zechce kupić jakies kosmetyki najważniejsze
A środek MEEGA !! Duzo pracy i $ zeby doprowadzić do takiego stanu
A środek MEEGA !! Duzo pracy i $ zeby doprowadzić do takiego stanu
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
jest zacnie, podstopnica i pedały R są "świecące" a te z TT szczotkowane?
louderr_88, no dziś rano woskowałem i daje mega głebię ale potem luneło
miskieusz, ja z TT szczotkowane a te ori z eRki polerowane na lustro
Dziś mega złość - rano konkretne 3 godzinne pucowanie = pełen błysk - jedziem na integracje PL/SK/CZ do Raciborza
I co??? deszcz, ulewa - syfiato i mokro - beznadziejnie
Założone już nakładki na śruby i emblematy
Wracając z nieudanego spotu 3 mokre strzały w lesie
miskieusz, ja z TT szczotkowane a te ori z eRki polerowane na lustro
Dziś mega złość - rano konkretne 3 godzinne pucowanie = pełen błysk - jedziem na integracje PL/SK/CZ do Raciborza
I co??? deszcz, ulewa - syfiato i mokro - beznadziejnie
Założone już nakładki na śruby i emblematy
Wracając z nieudanego spotu 3 mokre strzały w lesie
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
wodzisun, co do wosku to tak jak mówisz daje ładna głębie ale słaby jest w sensie krótko trzyma wiem bo sam taki mam za tą cenę wolałbym jednak wosk Coli
Co do szamponu od Meguiars bardziej bym polecił Gold Glass lepiej się pieni, ma ładniejszy zapach i lepszy poślizg od Ultimate Wash-Wax
QD od Shiny Garage rewelacyjny sam używam a teraz będę testował Meguiar’s Ultimate Quik Detailer zobaczymy czy lepszy od Shiny Garage
Co do szamponu od Meguiars bardziej bym polecił Gold Glass lepiej się pieni, ma ładniejszy zapach i lepszy poślizg od Ultimate Wash-Wax
QD od Shiny Garage rewelacyjny sam używam a teraz będę testował Meguiar’s Ultimate Quik Detailer zobaczymy czy lepszy od Shiny Garage
bruuuuuuuuuudas! ;P
polewam
hmm nie wiedziałem o tym lustrze w r32, trochę mimo wszystko bez sensu biorąc pod uwagę, że to pod nogą i piachem się rysuje:p
polewam
hmm nie wiedziałem o tym lustrze w r32, trochę mimo wszystko bez sensu biorąc pod uwagę, że to pod nogą i piachem się rysuje:p
- Paviarotti
- Lord GTI
Sam tak myślałem dopóki nie spróbowałem qd od Poorboysa. Tam podbicie wyglądu zabija w porównaniu do SG.TerrySound pisze:QD od Shiny Garage rewelacyjny
Daje rade szczegolnie na ciemnych lakierach, jedyny minus to to ze szybko sie konczyTerrySound pisze:Meguiar’s Ultimate Quik Detailer
TerrySound, wiesz jak testuje się - praktycznie teraz auto jest pucowane co 2,3 dzień także ma się świecić jak na nowy lak przystało - co do szamponu wolę ten żółty z waxem
miskieusz, brudas tylko na chwil kilka - jakto bez sensu - u mnie do auta wchodząc to albo bez butów albo klepanie, otrzepywanie itd. lub worki jak kiedyś w szpitalu = także jaki piasek jakie rysy???
Paviarotti, lukasz414, jestem otwarty na new cosmetyx"s
Dziś po kolejnym pucowaniu co do wczoraj( pucowanie na Racibórz Spot i Ulewa ) poszła SESSION ONE 2014
Pocykałem trochę fot co w konsekwencji wyszło trochę stylu AMERYKI takiej, na którą zawsze miałem zajawe haha
Lolo, Konradzik, Latiusz, Shaun, Showshine, Pele, z tych projektów już nie istniejących jak i od GoNzO, Kros, Żurek ,siVWy , logo , młodyBZG, sagano88 oczywiście , Maniek_a4 itd. itd. czerpałem zawsze zajawę na bieżąco - dziś po tych kilku latach jestem mega zadowolony z tego co mi wyszło tz. USa Style (Pakiet ori zderzaków przód i tył + ori listwa z obrysami - zaspawane kierunki - duże prawe - jahre - Black Xen - i Rotiformy - wiadomka repliki BLQ, ale poler z wibry i mi się micha UŚMIECHA
Głównie wiadomo przez obniżenie do którego chyba musiałem dojrzeć haha - nie no jazda EXTREMALY - zobaczymy
Obszerne ufocenie jutro
Dziś tylko jeden strzał
miskieusz, brudas tylko na chwil kilka - jakto bez sensu - u mnie do auta wchodząc to albo bez butów albo klepanie, otrzepywanie itd. lub worki jak kiedyś w szpitalu = także jaki piasek jakie rysy???
Paviarotti, lukasz414, jestem otwarty na new cosmetyx"s
Dziś po kolejnym pucowaniu co do wczoraj( pucowanie na Racibórz Spot i Ulewa ) poszła SESSION ONE 2014
Pocykałem trochę fot co w konsekwencji wyszło trochę stylu AMERYKI takiej, na którą zawsze miałem zajawe haha
Lolo, Konradzik, Latiusz, Shaun, Showshine, Pele, z tych projektów już nie istniejących jak i od GoNzO, Kros, Żurek ,siVWy , logo , młodyBZG, sagano88 oczywiście , Maniek_a4 itd. itd. czerpałem zawsze zajawę na bieżąco - dziś po tych kilku latach jestem mega zadowolony z tego co mi wyszło tz. USa Style (Pakiet ori zderzaków przód i tył + ori listwa z obrysami - zaspawane kierunki - duże prawe - jahre - Black Xen - i Rotiformy - wiadomka repliki BLQ, ale poler z wibry i mi się micha UŚMIECHA
Głównie wiadomo przez obniżenie do którego chyba musiałem dojrzeć haha - nie no jazda EXTREMALY - zobaczymy
Obszerne ufocenie jutro
Dziś tylko jeden strzał
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2014 11:30 przez wodzisun, łącznie zmieniany 1 raz.