Korpusy od SB i końcówki 261 załatwiły sprawę. Setup nawet połamał wał od TDI
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Niestety od dłuższego czasu w TD nie siedzę więc tez tematu bardziej nie przerabiałem, a wychodzę też z założenia, że jak coś działa to raczej nie warto ruszać
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Tylko jak mam to rozumieć? Możesz trochę tak na chłopski rozum wyjaśnić?bartek18150 pisze:bardzo szybki ruch dzwignia powinien na chwile pokazac drugie otwarcie
Heh,zacznijmy od tego,że Merce nie były ustawione na 175 barów,tylko 155-160 w porywachmarcinas1983 pisze:lepiej pylą końcówki od SBeka ( mgiełka zamiast strugi ) niż te od merca które ustawiłeś na 175 barów??
Na razie nic nie robiłem,bo czasu mi brakuje,ale spokojnie,jak tylko to ogarnę,to napiszękaczek77 pisze:I wiadomo coś więcej w temacie?
Były już jakieś testy?
Apsik pisze:Korpusy od SB i końcówki 261 załatwiły sprawę. Setup nawet połamał wał od TDI
Moje rozpylacze SB ogolnie maja juz jakies 6000km na tych korpusach, SB, ostatnio owszem rozregulowalo sie cisnienie i bylo trzeba je poprawic, ale pyla bardzo dobrze, pracuja tez cicho, rowno, szukaj przyczyny gdzies.Michał_1977 pisze:Witajcie Tjunery TeDe![]()
Jak co rok,temat wtrysków wraca do mnie jak bumerang.
Jednosprężynowe SB,tłuką się już w silniku,jakby stado młotków tańcowało pod maską,dlatego też odkopałem trupa.
Zakupiłem komplet nowych rozpylaczy-standardowo 274 (SB)- i włożyłem do dwusprężynowych korpusów z AAZ. Niestety,po wrzuceniu każdego na próbnik " onclick="window.open(this.href);return false; wtryskiwacze nie pylą,tylko sikają![]()
Myślałem już,że może końcówki które kupiłem na allegro są do doopy,bo tanie http://allegro.pl/koncowka-wtrysku-bosc ... 70056.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale włożyłem jedną z nich do korpusu jednosprężynowego i pyli bezbłędnie. Dwusprężynowiec z końcówką 308 (AAZ),też idealnie pyli...
Co jest? Co skopałem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości