KUpiłem opony FEDERAL 205/40R18 miały być na 8,5J ale przymierzając opone do felgi to mają identyczną szerokość, więc naciągu tam nie będzie
Jakie inne się dobrze naciągną ??
falkeny ładnie by siadły bo widziałem , może miał ktoś styczność z hankook ventus??
Wiem ze na 8,5 powinien być naciąg przecież...
Pytałem jakie opony można by było dać żeby się ładnie naciągnęło bo federale to porażka !!!
Nankangów itp nie chce.
Pany, co za kapcie mam zakładać na 7,5" i 8" przy 15" ?
Mam zamiar na przód założyć 165/45 a tył 175/45, będzie to jakoś wyglądało, nie chce masakrycznego nanciągu
165/45/15 miałem swego czasu na 7" i nie wyglądało źle, myśle, że na 7,5" gorzej wyglądać nie powinno
Witam. Kupiłem alu azev 16 7,5 cala. teraz pytanie jakie najlepsze ( nowe) oponki dobrać do tych kół żeby to jakoś wyglądało? Koła będą jeździły w mk2. Autem jeżdżę codziennie.... do zestawu będzie gwint mts. Myślałem nad 165/45 ew 165/50 nankanga lub 195/40 głównie chodzi o to żeby nie było żadnego tarła i na naciągu nie schodziło mi powietrze.... Przeglądałem już wszystkie rozmiary na http://www.tyrestretch.com/" onclick="window.open(this.href);return false; tylko nie wiem jak to w praktyce będzie wyglądać
jesli chcesz duzy naciag i bez stresowa jazde bez przycierania itp to bierz 165/45-50 jesli nie zalezy ci na naciagu to 195/40 w wyzsze opony nie ma co sie pchac szczegolnie w mk2 bo pozniej koza wychodzi