Kogel-mogel - czyli wszystko to, co nie pasuje gdzie indziej
Kogel-mogel - czyli wszystko to, co nie pasuje gdzie indziej
Czyli tutaj o wszystkim i o niczym - kobiecy misz-masz
Kogel-mogel - czyli wszystko to co nie pasuje gdzie indziej
Zauważyłyście, że facetom włącza się jakiś "syndrom walki o honor" jak wyprzedza go laska? Jadą sobie spokojnie 80-90km/h a jak się takiego wyprzedzi to od razu siada na zad i podpuszcza
Co robicie w takich sytuacjach? Jesteście spokojne, odpuszczacie, czy też... ?
Jaki jest w ogóle Wasz styl jazdy?
Co robicie w takich sytuacjach? Jesteście spokojne, odpuszczacie, czy też... ?
Jaki jest w ogóle Wasz styl jazdy?
Mam malutkie autko z malutkim silniczkiem, więc nawet gdybym chciała poszaleć nie bardzo mogę.
Dziewczyny, pokazujecie się nieraz na jakichś zlotach?
nieraz tak
kogel-mogel to mój ulubiony film
Nocne Mary Squad
Re: Kogel-mogel - czyli wszystko to co nie pasuje gdzie indz
jeden z moich ulubionych też leciała wczoraj druga część w tv - miły wieczorny relaksKinia TBu pisze:
właśnie się zastanawiam nad pojawieniem się w Poznaniu w niedzielę, ale mam wątpliwości typu "z czym do ludzi" - moja golfina na seryjnym zawieszeniu, na dodatek wszyscy (no... większość) śmieją się z moich nie ori lusterek...Kinia TBu pisze:nieraz tak
Wiadomo, każdy od czegoś zaczynał, poza tym nie jadę tam "się pokazać" ale pooglądać i popodglądać i przede wszystkim poznać innych...
Nigdy nie byłam na żadnym zlocie/spocie...
wiem oglądałamSylVWia pisze:leciała wczoraj druga część w tv - miły wieczorny relaks
SylVWia, w takim razie olej ich ja też jeździłam dwoma seryjnymi vagami i miałam to w teraz szukam trzeciego , ale trudna to sztuka
Nocne Mary Squad
No coś TySylVWia pisze:Nigdy nie byłam na żadnym zlocie/spocie...
Ja byłam na zlotach (są nieraz organizowane na lotnisku 4 km ode mnie), byłam w klubach (astry+regionalny Gryfice) więc bywałam... W regionalnym już nie jestem, wkurzały mnie seksistowskie docinki i jak to słabo się znam i w ogóle po co się odzywam. Nieraz zajadę jeszcze w Kamieniu, ale sporadycznie.
PS. kogel-mogel to też mój ulubiony film, z tych starych, a nie każdy daję radę oglądać
Cześć Dziewczyny.
To faceci, też tu mogą pisać ?
SylVWia mi osobiście imponują kobiety, które potrafią dobrze jeździć. Dobrze, bo szybko wcale nie oznacza, że dobrze.
To faceci, też tu mogą pisać ?
SylVWia mi osobiście imponują kobiety, które potrafią dobrze jeździć. Dobrze, bo szybko wcale nie oznacza, że dobrze.
Fanpage motoryzacyjny - zapraszam:
https://www.facebook.com/greenzonefhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/greenzonefhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Kogel-mogel - czyli wszystko to co nie pasuje gdzie indz
Green's pisze:Cześć Dziewczyny.
Witamy
Green's pisze: To faceci, też tu mogą pisać ?
Hmmm, teoretycznie to dział tylko dla kobiet jak sama nazwa wskazuje, ale kolega tak ładnie się przywitał...
Co mówicie dziewczyny? To "nasz" dział, więc razem podejmijmy decyzję co z tym rodzynkiem zrobić
Green's pisze:Dobrze, bo szybko wcale nie oznacza, że dobrze.
Święte słowa
Czy mi się wydaje, czy ja jestem pierwszym "waszym facetem", który tu zawitał ?
Fanpage motoryzacyjny - zapraszam:
To będę drugi witam vw maniaczki i nie tylko.
co do pokazania się na zlocie seryjnym vagiem jestem za, ponieważ chodzi tu o poznanie się o klimat zlotu czy tez spotu, auta są na drugim planie. Wiadomo że każdy zaczynał od serii, a takie właśnie zloty są fajną inspiracją do modzenia, przemyślanego modzenia Więc kobietki pucujcie furki i śmiało wbijajcie na zloty
co do pokazania się na zlocie seryjnym vagiem jestem za, ponieważ chodzi tu o poznanie się o klimat zlotu czy tez spotu, auta są na drugim planie. Wiadomo że każdy zaczynał od serii, a takie właśnie zloty są fajną inspiracją do modzenia, przemyślanego modzenia Więc kobietki pucujcie furki i śmiało wbijajcie na zloty