I takich właśnie czasów się spodziewałem przy obecnym stosunku masy do mocyzlos pisze:Poprawka osiągów:
Wystarczy teraz wyrzucić z auta koło dojazdowe,butelki po Jagermeistrach i będzie dyszkazlos pisze:Polowanie na kilogramy czas zacząć.
Moderator: G0 Karcio
I takich właśnie czasów się spodziewałem przy obecnym stosunku masy do mocyzlos pisze:Poprawka osiągów:
Wystarczy teraz wyrzucić z auta koło dojazdowe,butelki po Jagermeistrach i będzie dyszkazlos pisze:Polowanie na kilogramy czas zacząć.
+135 kg kierowcazlos pisze:Po zważeniu auto przytyło i ma teraz 1610 kg na full wersji.
nie policzyłeś EGO jeszcze;)peppa_814 pisze:+135 kg kierowca
Ożesz złośliwy... 95 kg raptem przy 197 cm wzrostu.peppa_814 pisze:+135 kg kierowca
Drugi. Ego zważone, raptem 300 kg, też mi cośmiskieusz pisze:nie policzyłeś EGO jeszcze;)
Coś tam wywalać będziemy, coś podmieniać na lżejsze. Się zobaczy. Z wieloryba raczej nie zrobię baletnicy, ale chudego wieloryba owszem.AdiWRoc pisze:wywal 3 fotele, pasy, dojazdówke i troche urwiesz
fakt... krajów 3 świata jeszcze nie przyćmiewa;)zlos pisze:Ego zważone, raptem 300 kg, też mi coś
ja słyszałem, że te nowe 1.2TSI są bardzo lekkie;)zlos pisze:Coś tam wywalać będziemy, coś podmieniać na lżejsze. Się zobaczy.
Cztery turbiny, 2 kompresory, 30 minut jazdy i szczotka-zmiotka, zamiatamy korbę z asfaltumiskieusz pisze:ja słyszałem, że te nowe 1.2TSI są bardzo lekkie;)
żaden problem, bierzesz kolejny silniczek i jest gitzlos pisze:zamiatamy korbę z asfaltu
wszystko wskazuje, że nie do końca tak zostanie. W sumie zlos, to chcesz wyrzucać wypas czy raczej ciąć blachę, gdzie nie jest potrzebna, żeby schudnąć?Rapix pisze:fajne że z pełnym środkiem i wypasem to w tym aucie jest najfajniejsze że jest w pełni uliczne
chyba też bez sensu w aucie, które mimo wszystko ma służyć do jazdy na co dzieńzlos pisze:nie moja bajka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości