Co za nie powiem co ....... !!!kypke pisze:policja zrobila wszystkim chamstwo stajac na parkingu i zabierajac dowody!
![banghead :banghead:](./images/smilies/banghead.gif)
Co za nie powiem co ....... !!!kypke pisze:policja zrobila wszystkim chamstwo stajac na parkingu i zabierajac dowody!
Gwiazdor pisze:do djTom'a bo cały bagażnik czekał a tyś nawet nie zaszedł.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
No właśnie nie. Musieliśmy te 100 butelek zakopać żeby na nastepny rok były.djtom pisze:Gwiazdor pisze:do djTom'a bo cały bagażnik czekał a tyś nawet nie zaszedł.widzielim się wgle?
Ja wyjeżdżałem przed 9 i stali przed bramą wjazdową i widziałem jak inni się badali...Alfred_ok pisze:Bo ciężko ich było spotkać na posterunku, chyba 3 razy byłem, aby się przebadać i za każdym razem pocałowałem klamkę :/
dziwneGwiazdor pisze:No właśnie nie. Musieliśmy te 100 butelek zakopać żeby na nastepny rok były.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Będą karniaki.djtom pisze:dziwneGwiazdor pisze:No właśnie nie. Musieliśmy te 100 butelek zakopać żeby na nastepny rok były.w przyszłym roku odbierzecie szacunek
podobało się?
Również jeszcze raz dzięki za wspólny melanżbalon pisze:mazimazimazi jeszcze raz dzięki za wspólny melanż
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości