Chłopaki Sebuś, Andrzejku
![kwiatek :kwiatek:](./images/smilies/flowerslove.gif)
Wielkie dzięki za organizację tak dobrej imprezy, gdzie kultury mogą się uczyć inni organizatorzy wielkich eventów w całej Polsce
Ogromny szacunek za poświęcony czas wolny, na organizację, dopięcie wszystkiego na ostatni guzik! Za rewelacyjną atmosferę i ogólne sprawy
Po prostu jesteście geniuszami zła koniecznego
![kwiat :kwiat:](./images/smilies/flowershb.gif)
Brakuje mi słów w zasadzie, aby opisać jak było dobrze
W tym roku wkurzyli mnie dwaj pacjenci swoim zachowaniem, jeden R1 co palił kapcia, a drugi co jeździł nabombany jak automat z piwem w ręku i robił gnój.
Chłopaki, nie wiem czy to przeczytacie czy nie, ale jeśli w przyszłym roku będzie podobna sytuacja z wami, zabieram wam kluczyki i dostaniecie w niedzielę kiedy będę wyjeżdżać, ze zlotu
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Na szczęście organizatorzy i ich pomocnicy nie spali i postawili do pionu, ale mimo wszystko zrobię tak jak zapowiedziałam. I będę mieć to w 4 literach jak z pianą na pysku będziecie skakać. Robicie gnój, to wypad!
Następnie widzowie, którzy wchodzili sapali się o to cytuję "skur*&%$&&*ny się wycwanili i teraz 4kę trzeba płacić ye&*&%%" Słuchajcie wielcy goście, jeśli myślicie, że 4 zł to dużo to idźcie kupcie sobie piwo i pijcie w domu zamiast marudzić
A teraz tak sinusoidalnie, aby było zgodnie chce z całego serducha pozdrowić chłopaków, którzy w niedzielę koło 15 lecieli obwodnicą wrocławską w 3 samochody na rejestracji DMI Była to Jettka niebieska i jak dobrze pamiętam ciemny korek
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdrawiam was gorąco - viśniowe vento na psz
![kwiat :kwiat:](./images/smilies/flowershb.gif)