MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
MKIV GTI by Kros 20thAE
Felgi sa juz sklejone, jutro beda zalozone opony i jak wszystko dobrze pojdzie pod koniec tygodnia beda na aucie. Chyba zostawie ori dekle zamist tych plaski, jakos bardziej mi pasuja.
:mk3:
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
MKIV GTI by Kros 20thAE
Oja przecież to jest boskie nakładaj gumy i pokazuj
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV GTI by Kros 20thAE
No i jest pięknie. To dalej na gwincie jeździ? Nie myślałeś o IDF drop plates na tył?
Re: MKIV GTI by Kros 20thAE
Na powietrzu, mialem kiedys te plates ale jakos nie do konca mi pasowaly. Za bardzo cofaja kolo do tylu.patryk173 pisze:No i jest pięknie. To dalej na gwincie jeździ? Nie myślałeś o IDF drop plates na tył?
MKIV GTI by Kros 20thAE
jest mega, podoba mi się fakt, że masz przedni zderzak USA, a nie ma obrysów. Zauważyłem, że to jest częsty mod w hameryce
Re: MKIV GTI by Kros 20thAE
Usunalem jak wywalalem przednj znaczek pare lat temu. Moim zdanie obrysy wogoke tu nie pasuha a i tak nic nie robia.mloody167 pisze:jest mega, podoba mi się fakt, że masz przedni zderzak USA, a nie ma obrysów. Zauważyłem, że to jest częsty mod w hameryce