Golf IV Z radiem RCD 200
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf IV Z radiem RCD 200
Witam. Chciałbym zamontować sobie w swoim golfie IV radio RCD 200. Posiadam szynę Can i w starym radiu działa mi regulacja podświetlenia i regulacja podgłaśniania w miarę wzrosty prędkości. Czy po zamontowaniu radia RCD 200 będzie mi ono działać ? Nie będzie problemów z wyłączaniem się radia ?
Re: Golf IV Z radiem RCD 200
Szukałem i mniej więcej wiem ale chcę się upewnić. Czemu twierdzisz ze nie mam CAN ?
Numery mojego licznika to :1J0920826A, Golf jest z 2002 roku więc na jakiej zasadzie stwierdziłeś ze nie mam CAN ?
Numery mojego licznika to :1J0920826A, Golf jest z 2002 roku więc na jakiej zasadzie stwierdziłeś ze nie mam CAN ?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Golf IV Z radiem RCD 200
bo to mk4lisiu8 pisze:Czemu twierdzisz ze nie mam CAN ?
więc licznik z silnikiem i komfortem wymienia info po CAN...i na tym CAN w mk4 się kończy, tzn idzie jeszcze do innych sterowników...ale nie do radia...i brak będzie info o kluczyku w stacyjcelisiu8 pisze:Numery mojego licznika to :1J0920826A, Golf jest z 2002 roku
Golf IV Z radiem RCD 200
czyli co mogę zrobić aby radio współpracowało prawidłowo ? kupno adaptera CAN odpada ze względu na cenę. Mozna podobno podciągnąć z licznika jakieś przewody pod radyjko i wszystko będzie działało.
Dodam jeszcze ze radio komunikuje mi się przez kabelek gdy podpinam golfa pod laptopa.
Dodam jeszcze ze radio komunikuje mi się przez kabelek gdy podpinam golfa pod laptopa.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Golf IV Z radiem RCD 200
użyć wyszukiwarki - pisałem w pierwszym pościelisiu8 pisze:czyli co mogę zrobić aby radio współpracowało prawidłowo ?
Golf IV Z radiem RCD 200
Szukam juz od paru godzin i wiem ze jst parę metod podpięcia. Najlepsza z nich to podłączenie się pod CAN w liczniku tylko jak to nigdzie nie mogę znaleźć. Mógłbym prosić o jakieś naprowadzenie ?