Szeroka stal
Re: Szeroka stal
Witam,
moje pytanie dotyczy oczywiscie szerokiej stali a konkretnie obecnie parametry felgi wynosza 6.5j ET 35 R15 chcialbym je poszerzyc maxymalnie jak tylko sie da aby idealnie siadly w moim mk1 czy moglibyscie pomoc ? na ile moge max poszerzyc przy jakim ET wyjsciowym...
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi...
Bartek
moje pytanie dotyczy oczywiscie szerokiej stali a konkretnie obecnie parametry felgi wynosza 6.5j ET 35 R15 chcialbym je poszerzyc maxymalnie jak tylko sie da aby idealnie siadly w moim mk1 czy moglibyscie pomoc ? na ile moge max poszerzyc przy jakim ET wyjsciowym...
z gory wielkie dzieki za odpowiedzi...
Bartek
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Szeroka stal
Kilka stron wczesniej ktos pisal ze na tak poszerzona stal nie da sie zalozyc opon, a jednak da sie moje serduszka 15" 8j
Szeroka stal
Panowie ,potrzebuje rady. Dzisiaj zalozylem oponki na swoja szeroka stal 15'' serduszka i niestety z spawów ucieka powietrze,mało ale ucieka. Gość co mi poszerzał mówił żebym sobie klejem do szyb wysmarował spawy od środka,niestety nie zrobiłem tego no i efekt jest właśnie taki , kazałem ściągnąć opony no i dzisiaj zakupiłem papier scierny ,podklad, i klej do szyb. Powiedzcie pomoże to coś?I ile taki klej ma schnąć? i czy klej nie odejdzie podczas zakladania opony lub strzelenia z tej butli ? oczywiście naciąg jest;DZ góry wielkie dzięki za odpowiedzi
Jest : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=560227" onclick="window.open(this.href);return false;
Szeroka stal
Witam po raz kolejny w tym temacie ; > W końcu stałem się posiadaczem wymarzonych serduszek 15'' poszerzonych na 8.5j i 9.5j, teraz przyszedł trudny moment doboru odpowiednich opon, żeby stal ładnie się prezentowała oraz miała spory naciąg, mój wybór padł na 165/50 na 8.5j i 185/45 na 9.5j, co o tym sądzicie? Będzie dobrze, czy to juz przesada? ; >
przykładowe fotki:
165/50 na 8.5j
185/45 na 9.5j
Pozdrawiam!
przykładowe fotki:
165/50 na 8.5j
185/45 na 9.5j
Pozdrawiam!
Szeroka stal
lub 4x 185/45cysiuu pisze:r padł na 165/50 na 8.5j i 185/45
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- konrad9412
- Nowicjusz
Szeroka stal
Witam, Mam możliwość kupna szerokiej stali z oponami do mojego golfa 2. Chciałbym się dowiedzieć czy takimi Kołami 14' szeroka stal, przód 8', tył 9' nie będę miał problemów z policją.
Error404_: road_not_found
Szeroka stal
Witam.
Moje pytanie dotyczy oczywiście poszerzanej stali.
Jaki rozmiar będzie najlepszy do golfa 3 Variant??
I jak szerokie maksymalnie mogą być?
Moje pytanie dotyczy oczywiście poszerzanej stali.
Jaki rozmiar będzie najlepszy do golfa 3 Variant??
I jak szerokie maksymalnie mogą być?
- konrad9412
- Nowicjusz
Szeroka stal
Wiem że do golfa 2 8j przód i 8,5j tył delikatnie wychodzą za obręb samochodu
Error404_: road_not_found
Szeroka stal
Witam
Mam do was wielkie pytanie otóż posiadam szeroka stal 9j do mojej dwójeczki, a o to pytanie czy naciągnę na nią opony 195/45/r14 ?
Powyżej zdjęcia ?
Mam do was wielkie pytanie otóż posiadam szeroka stal 9j do mojej dwójeczki, a o to pytanie czy naciągnę na nią opony 195/45/r14 ?
Powyżej zdjęcia ?
Szeroka stal
tak ale będzie wystawać raczej po za obrys, na pierwszej stronie tematu masz link do strony z naciągamiSebaMK2 pisze:nę na nią opony 195/45/r14 ?
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
Szeroka stal
tak wiem ze wystaje bo miałem ja założoną, ale chodzi mi o ranty czy nie bedzie rozcinać opon przy naciąganiu itp?