Zdjecia nie aktywne.
Moze masz przytarta ta glowiczke.
To powinno chodzic luzno. Srubuj umyc dokladnie i wypłukac w rozpuszczalniku, potem natłuscic rzadkim olejem i jak wtedy bedzie pracowac.
Modyfikacja pompy - govenor mod
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- bartek18150
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Witam,
czy mógłby ktoś udostępnić zdjęcia do fotoporady bo te z pierwszego postu są nie aktywne ;]
czy mógłby ktoś udostępnić zdjęcia do fotoporady bo te z pierwszego postu są nie aktywne ;]
- piotrekgal
- Forum Master
- Kontakt:
obecnie na pompie 9mm mam zastosowany gov z podkladkamni grubosci 1.8-1.9mm, jak do pompy 9mm sadzicie, ze starczy czy warto byloby go odpowiednio powiekszyc za pomoca podkladek ?
- el Kozako
- Forum Master
Re: Modyfikacja pompy - govenor mod
Podpinam się do prośby - pierwszy raz w życiu będę dłubał diesla i chcę to zrobić z głowąsandal23rx pisze:Witam,
R.I.P. CzarnyCzarnuch
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
R.I.P. PiaskowyCzarnuch
Third MKII in progress - jurney to the vr6
viewtopic.php?f=87&t=565756
Witam, mógłby ktoś wrzucić jakieś zdjęcia, schematy, albo powiedzieć w jakiej kolejności ma być poskładany ten element ze sprężynkami, na który daje się podkładki ? Na internecie znalazłem tylko bardzo niewyraźne schematy (zdjęcia w kiepskiej jakości), na których nic nie ma widać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Z góry dziękuję i pozdrawiam