Jaki radiotelefon kupić? CZYTAJ PIERWSZY POST
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
87 i Herbatnik to dwie różne bajki, jak chcesz się bawić w SSB i nie przeszkadzają Ci szumy, to 87, jak chcesz mieć ciszę i tylko AM/FM, to Herbatnik. Pomyślałbym też nad jakimś Superstarem 3900, bo większość 87 są zajechane, a SS to przecież klon 87, ale za to nowszy i łatwiej trafić dobry egzemplarz.
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
dzięki za info wezmę Superstarem 3900 konkretniejszy model
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
- Flassh
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Ja bym jednak skłonił się w stronę herbatnika, bo zakłócenia w Lublinie Cię zjedzą.
Zastanów się na poważnie czy będziesz używał SSB. Jak chcesz to Ci Jacksona na testy dam i zobaczysz.
Ale tak czy siak jak chcesz robić łączności tu na lokalu ze znajomymi AM'y Ci wystarczą.
Zastanów się na poważnie czy będziesz używał SSB. Jak chcesz to Ci Jacksona na testy dam i zobaczysz.
Ale tak czy siak jak chcesz robić łączności tu na lokalu ze znajomymi AM'y Ci wystarczą.
Radiowa strona miasta, kanał 19,23,35 AM.
73!
73!
Re: Jaki radiotelefon kupić?
Witam.
Potrzebuje tansze radio CB (powiedzmy do 200zl). Mam teraz CB TTI 771, o ile w trasie spisuje sie calkiem ok to w miescie musze je skrecac bo trzeszczy ze wytrzymac sie nie da. Poczytalem troche w necie i dowiedzialem sie zeby nie trzeszczalo musi posiadac RF Gain. Antene mam Sirio Omega 27.
Z tanszych znalazlem
1. CANVA CB-278 (niby pisza ze to ala Uniden)
2. Alan 109
3. Sunker Elite Three
4. M-TECH Legend I
Ktore z tych bedzie ok?
Potrzebuje tansze radio CB (powiedzmy do 200zl). Mam teraz CB TTI 771, o ile w trasie spisuje sie calkiem ok to w miescie musze je skrecac bo trzeszczy ze wytrzymac sie nie da. Poczytalem troche w necie i dowiedzialem sie zeby nie trzeszczalo musi posiadac RF Gain. Antene mam Sirio Omega 27.
Z tanszych znalazlem
1. CANVA CB-278 (niby pisza ze to ala Uniden)
2. Alan 109
3. Sunker Elite Three
4. M-TECH Legend I
Ktore z tych bedzie ok?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Z tego towarzystwa chyba M-tech ujdzie, jednak wolałbym dołożyć do Yosana 120.
Jaki radiotelefon kupić?
Za Yosana trzeba dac 300zl a ja nie uzywam cb codziennie. A ten M-tech bedzie lepszy od TTI ktore mam?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
Będzie nieco lepiej, dlatego wolałbym odstawić na jakiś czas fajki/piwo, czy co tam lubisz i za miesiąc dołożyć do wyraźnie lepszego sprzętu.
Jaki radiotelefon kupić?
To chyba odloze zakup... jeszcze troche sie pomecze z TTI i kupie cos wyraznie lepszego. Dzieki k0nr4d,
-
- Użytkownik
Jaki radiotelefon kupić?
Witam
Chce kupic radio cb. Bylem wczoraj w sklepie z radyjkami i sprzedawca polecal mi
- Lafayette Atena
- M-tech Legend III
Oba za 240zl. Warto sie zainteresowac ktoryms z nich? Czy lepiej dolozyc i kupic Yosana ktorego poleca k0nr4d?
Chce kupic radio cb. Bylem wczoraj w sklepie z radyjkami i sprzedawca polecal mi
- Lafayette Atena
- M-tech Legend III
Oba za 240zl. Warto sie zainteresowac ktoryms z nich? Czy lepiej dolozyc i kupic Yosana ktorego poleca k0nr4d?
ALH -> 205 -> soft
Jaki radiotelefon kupić?
Jeśli mogę dodać swoje 3 grosze w kwestii Yosana jako początkujący użytkownik:
Przed zakupem warto "pomacać" tego Pro 120. Kwestia gałki 3w1 jak dla mnie bardzo nie ergonomiczna i z tego powodu odrzuciłem ten model mimo wielu pozytywnych opinii. Wybrałem inny model tego producenta, z którego jestem zadowolony.
Przed zakupem warto "pomacać" tego Pro 120. Kwestia gałki 3w1 jak dla mnie bardzo nie ergonomiczna i z tego powodu odrzuciłem ten model mimo wielu pozytywnych opinii. Wybrałem inny model tego producenta, z którego jestem zadowolony.
-
- Użytkownik
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaki radiotelefon kupić?
daniel23584, z tych dwóch to legend. Radio na miasto, czy w trasę? Jaka antena do tego jest?