MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
chciałbym mieć ori czarny ale wiadomo jak z dostępnością.miskieusz pisze:afej, byndzie czorny sufit?peppa_814 pisze:Glebing
coś tam siadło
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
o ile wiem ori czarny chyba był tylko w 3 drzwiach albo się mylę
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale to nie jest ori, a nawet gdyby tak było to nie wiem co w tym śmiesznego i do czego tak głupio "pijesz"Adi 89 pisze:o ile wiem ori czarny chyba był tylko w 3 drzwiach albo się mylę
Maniek_a4, jemu chyba chodziło o czarny sufit a nie Twój samochód. Chyba że ja źle zrozumiałem
A poza tym były przecież bory gli i tam na pewno był czarny sufit. Czyli czarny 5d występuje również
A poza tym były przecież bory gli i tam na pewno był czarny sufit. Czyli czarny 5d występuje również
no właśnie o sufit kolego...
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
2- gie foto.... Dupeczki jak się patrzy... hehe dawaj felunek bo tylko tego mi tu brak....
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
A to przepraszam, źle to odczytałem i zaśmierdziało mi hejtemAdi 89 pisze:no właśnie o sufit kolego...
patryk173, eRki nie miały czarnego dachu, ale występowały w 5 drzwiach, nie wiem jak z 25th.
-
- Forum Master
Niektóre R32 zza wielkiej wody miały ori czarny sufitafej pisze:patryk173, eRki nie miały czarnego dachu, ale występowały w 5 drzwiach, nie wiem jak z 25th.
25 jahre miało czarny ori głównie i być może jedynie
Maniek_a4, nie wiem jak mogłeś wywnioskować, że chodziło o to, że nie było ori czarnych mk4 w 5 furtkach ale było to przezabawne
Maniek_a4, nie wiem jak mogłeś wywnioskować, że chodziło o to, że nie było ori czarnych mk4 w 5 furtkach ale było to przezabawne
to chyba wie każdy , rozchodziło się czy występowały 25 jahre w 5 drzwiach, ale już wiem, że nie, dlatego nici z ori czarnego sufitu.miskieusz pisze:25 jahre miało czarny ori