Spoko, kupiłem neta na niemcyRekord - 72 godziny nikt nic nie napisał. Umieralnia
Volkswagen Passat B5FLtruckman, powiedz co masz w planach ??
Moderator: VIP
Spoko, kupiłem neta na niemcyRekord - 72 godziny nikt nic nie napisał. Umieralnia
Volkswagen Passat B5FLtruckman, powiedz co masz w planach ??
nie no co ty passatatruckman pisze: truckman, powiedz co masz w planach ??
Volkswagen Passat B5FL
jeżeli ten niebieski allroad jest według Ciebie oznaką starości to znaczy, że kolega posiadający BMW w cabrio jest już emerytem, a kolega od passka w sedanie to już jest poza skaląstarosc mnie dopada
kotsubraru
e tam pindolenie, ale nie robią efektu jadąc 285 autobahnąno widzisz te trzy ostatnie to jakos bardziej pasuja do ciebie
truckman pisze:że kolega posiadający BMW w cabrio jest już emerytem
Weź nie pitol. Zarabiasz teraz dobrze, nie będziesz robił 20 tys km rocznie. Znajomy jak zaczął jeździć to pierwsze co to zmienił C klasę 2,2 cdi na SL500 z 92. E34 w m pakiecie i na glebie też robi robotę. Może W140.truckman pisze:Samochód jak samochód. Jedzie, skręca, hamuje. Ma duży bagażnik. Poza tym jest zwykły, prosty, co chwila widzisz 2 podobne na ulicy. Nie wzbudza zazdrości sąsiada
Weź nie pitol.
Ruszyło się
Pracuję w PL. Z drugim racjaZarabiasz teraz dobrze, nie będziesz robił 20 tys km rocznie.
Słusznie. C klasa to bzdura, Sl jest większy w środku.Znajomy jak zaczął jeździć to pierwsze co to zmienił C klasę 2,2 cdi na SL500 z 92. E34 w m pakiecie i na glebie też robi robotę. Może W140.
Narazie jest plan - zobaczymy co z niego wyjdzie.truckman pisze:pokazuj jakieś foty z wypadów na lansy
no i spokoNarazie jest plan - zobaczymy co z niego wyjdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości