![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
http://www.tune-up.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;golfmk2AFN pisze: kto na pomorzu napisał by dobrego softa?
Wybacz, nie jestem w stanie ci pomóc.Zostawienie EGR'a przy takich modach to dla mnie jest jak podświetlane LED/Chrom spryskiwacze szyb lub świecąca piłeczka na końcu anteny.laska1193 pisze:I jak pomoze ktos z tym Egr??
Ja w swoim przypadku EGR zaślepiłem przy kolektorze i zaworze EGR. A dolot zrobiłem od turba do filtra powietrza ASZ/ARL. Dodam, że odma normalnie pasuje.montowałem dziś turbo BRD ogólnie zabawy jest z przespawaniem flanszy od wydechu trzeba trochę rury wyciąć i flansze wspawać pod innym kontem. Spływ oleju pasuje od AWX i innych co mają dzielone kolektory od turbo ja miałem od Passata b5 115km dopływ oleju pasuje ori wystarczy lekko go odchylić. Na wyjście z turbo di icka można nawet naciągnąć silikon 38mm. Kolektor od AWX pasuje bez problemowo. Jeszce muszle przekręcałem żeby wyjście z niej było w inną stronę wystarczy 4 śruby poluźnić i można uwstawić. W turbinie jest otwór do jakiegoś czujnika zaślepić go można śrubą od koła. Oryginalną rurę z co idzie z filtra powietrza do turbo zamieniłem silikonem z Passata AWX i wstawiłem kawałek rurki no i wejście na odmę zaślepiłem w tym silikonie a z silnika jest wyprowadzona na zewnątrz odma. Wężyk do gruszki powinien być większy niż do innych turbin ale mój wężyk silikonowy dałem rade naciągnąć na wejście na gruszce.
I to by było chyba na tyle.
JohnyOne pisze:Numer turbosprężarki: 5303 988 0109
Model turbosprężarki: BV43
Marka samochodu: Audi
Model samochodu: A4 2.0 TDI (B7)
Typ Silnika: BRD / BVA
BĘDZIE TO PASOWAŁO ????? JEST TO TO ? i jak przerobić tą kostke która wchodzi do gruszki na normalne ??? w 1z
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości