GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
mówcie sobie co chcecie, moje serce i tak zostaje przy RH. Te felgi od merca zajeżdżają mi chamsko chinszczyzną, zawsze jak widzę połączenie czerni i polerki na froncie, to od razu czuje chiny
To cos masz kiepski nos. fajnie, ze sa wklesle. jakie maja parametry?
Nie ma dramatu.
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
tak było i częściowo cofam zdanie... może być ciekawieKoJ@K pisze:Yyy ktos cos gdzies tam wczesniej bredzil, ze nie beda robily roboty !?
x2, RH to RH, Mięsniak był i zostałbym przy kole tym samym, badź podobnymmloody167 pisze:mówcie sobie co chcecie, moje serce i tak zostaje przy RH.
O gustach sie nie dyskutuje, ale popieram mloody167, imo za dużo tego wyszło na allegro w śmiesznych cenach, ludzie pobrali, pozakładali i kupaKoJ@K pisze:To cos masz kiepski nos.
mi sie podoba na RH i na AMG tylko chcialbym zobaczyc jak siedzi juz na oponie przod i tyl
GoNzO !!!, miło było poznać niestety tylko na jeden dzień, na następny rok już flachy nie odmówię
heh... GoNzO !!!, + kolega, dobre wariaty W końcu można było pogadać na "lajfie"
afej, Maniek_a4, no ja mam nadzieje że w przyszłym roku zostaniecie na 2 dni , mnie również miło było was poznać i do zobaczenia na kolejnym zlocie
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Kiedy jakieś foto na nowej feldze?
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
a co to kolego się nic nie dzieje w temacie ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=511301" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Felgi z Merca sprzedane? Bo widziałem ze ktoś sprzedawał takie same, a nie byłem pewny czy to ty, bo nie znam cie z imienia i nazwiska
AIR do sprzedania, komplet z amorami KW V2 za 3000. Więcej informacji na pierwszej stronie tematu, zainteresowanych zapraszam na PW
Ostatnio zmieniony pt paź 03, 2014 23:33 przez GoNzO !!!, łącznie zmieniany 1 raz.