Leon Top Sport Styling 132 Cambery 4' KW V2 AirRide Kaliński
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Napewno zdaje egzamin tak samo jak i ta z S3 itp. Z montowaniem to mozna by ją na nitonakrętki złapać.
A przy okazji to bardzo ladny leoniasty.
Re: Leoś by dreadlook, srebrny TS :)
Po montażu od razu wsiadłem w auto i dryfowałem po zakrętach. Zupełnie inne auto, pokonywanie zakrętów przy 140-150km/h (i to wcale niełagodnych) nie jest problemem - wcześniej tego nie próbowałem, bo się bałem. Po montażu rozpórki auto w zakręcie jakby się przestawiałogolf3dawid pisze:Jakie odczucia po montażu rozpórki , warta swojej ceny ? Zastanawiam się nad kupnem dlatego pytam
Co do ceny na pewno warto, jest bardzo solidna i świetnie wykonana.. z tym, że radzę brać malowaną proszkowo
Nitonakrętki? Żarty sobie robisz? Grubość kielicha to jakieś 3mm, nitonakrętka jest za słaba żeby to utrzymać. Poza tym po co się męczyć jak lepiej dać nakrętkę? Dzięki za miłe słowoKoJ@K pisze:Napewno zdaje egzamin tak samo jak i ta z S3 itp. Z montowaniem to mozna by ją na nitonakrętki złapać.
No to chyba nie mamy tego samego na myśli pisząc o nitonakrętkach, skoro twierdzisz, że "byłyby za słabe" by to utrzymac.
Sobota, więc auto wycackane + teraz patrzę, że nie było fot wnętrza jeszcze
jest różnica między tym środkiem, a tym Twoim poprzednim. zdejmiesz pokrywę silnika z góry teraz, czy musisz zdejmować rozpórkę?
Pokrywa ma obcięte mocowanie pod rozpórką, dzięki czemu mogę ją wyciągać
Leon Top Sport LM 18" 8J / 9J | KW Variant 1 | Kaliński XXL
Wpadły żarówki Osram Hyper H7 + W5W LED SMD 4700K (z małą soczewką) od Lec'a, które idealnie się zgrywają Uporałem się też z podgrzewaniem dup, zima mi nie straszna teraz :-D Dzięki Leon_TS_ARL za ogarnięcie wiązki! Pod koniec miesiąca auto jedzie do lakiernika - maska, zderzak przedni będą malowane i zostanie wymieniona atrapa zderzaka przód, która jest pęknięta.
Kilka fot:
Kilka fot:
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
bardzo ładny Leon i super prezentuje się na tej feldze sam zdecydowałem się na zakup LM'ów na wiosnę
jakie dystanse masz wsadzone pod te felgi z przodu i z tyłu na aktualnym setupie?
jakie dystanse masz wsadzone pod te felgi z przodu i z tyłu na aktualnym setupie?
Re: Leon Top Sport LM 18" 8J / 9J | KW Variant 1 | Kaliński
Dobry wybór!macabra_ pisze:bardzo ładny Leon i super prezentuje się na tej feldze sam zdecydowałem się na zakup LM'ów na wiosnę
Na przodzie dystanse 15mm, felga wystaje jakiś centymetr, tył dystans 20mm, felga wystaje jakieś 2-3cm.
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czyli 17mm które mam aktualnie na tyle powinny wystarczyć do tego zostanie dokupić jakieś 10-15mm na przód i powinno być ok
oby zima szybko zleciała dzięki za informacje
oby zima szybko zleciała dzięki za informacje
Działaj, działaj.. jakby co to moje są na giełdzie na sprzedaż
viewtopic.php?f=177&t=560166
viewtopic.php?f=177&t=560166