[audi b2] 2door sedan quattro R30T 650KM@780NM race car
Moderator: G0 Karcio
[audi b2] quattro R32 VR6 Turbo time attack projekt
bedą pracować równolegle i zasilać listwe, nie ma co mnożyć układów i czujników
Kolejne elementy układanki, przewody hamulcowe w stalowym oplocie robione na wymiar. Polecam DPRS Poland, Warszawa Grochowska 45A.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
cowboy, nie wiedziałem nawet, że niedaleko mnie jest taka firma, dużo sobie policzyli za takie przewody?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
93 PLN za jeden przewód
oni tam zakuwają wszystko, kazdy przewód Ci dorobią
oni tam zakuwają wszystko, kazdy przewód Ci dorobią
Jak te 044 ruszą to będzie głośniej niż w jakiejś przepompowni
ale jak im powiesz że chcesz typowo do hamulców to nie płaczą? Czy raczej mówić "panie, do akwarium potrzebuje"cowboy pisze:oni tam zakuwają wszystko, kazdy przewód Ci dorobią
Własnie o to mi chodzi W mojej mieścinie też zarabiają różnorakie przewody i powiedzieli że do hamulców mi nie zrobią..... Pewno chodzi o jakieś licencje, pozwolenia, w końcu chodzi tutaj o bezpieczeństwo. Jak w traktorze taki przewód sie rozszczelni to pół biedy, gorzej w aucie przy heblach.
S., Chyba jednak jak w traktorze który ma za sobą ze 20 ton się rozszczelni to będzie gorzej Projekt mega, cały czas obserwuję i czekam na dalsze postępy z prac
Tyle że traktor nie pędzi 130+ po drogach publicznych, poza tym można go wyhamować biegami... Diesel który kręci sie do 2000rpm, ciasno zestopnowania skrzynia biegów dużo łatwiej wytraca prędkość, co w aucie osobowym nie jest takie proste.tom cio pisze:S., Chyba jednak jak w traktorze który ma za sobą ze 20 ton się rozszczelni to będzie gorzej
Poza tym, firma która zajmuje sie hydrauliką siłową zarobi Ci przewody do traktora/koparki bez problemu.
Jak powiesz że chcesz to do hamulców osobówki to będą jęczeć, w moim przypadku nie podjeli sie zakucia przewodów.
Tak jak cowboy wspominał, lepiej powiedzieć że to do sprzęgła.
Ale okej, nie róbmy OT
jesli firma robi porzadnie to przewody nie bedą gorsze niz jakies kolorowe przewody robione w chinach z logo znanej firmy
ja nie słyszałem zeby ktoś narzekał na przewody zakute w DPRSie
ja nie słyszałem zeby ktoś narzekał na przewody zakute w DPRSie
W koncu dotarl wyczekiwany megasquirt V3 z expansion card i knock module kit. Całość zlozona przez Łukasza Lamika. Na razie wrzucił jakies lajtowe mapy zeby tylko odpalic silnik. Mam nadziej ze Guzior ogarnie kabelki szybko i uda sie jeszcze w tym roku zgodnie z planem delikatnie przetestowac auto na nieodprezonym silniku z doladowaniem 0.6 bara max...
Znawcą komputerów nie jestem, ale zapytam czemu akurat ten?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
bo sprawdzony i przetestowany i sprowadziłem go sam z USA w cenie EMU
Lamik wszystkie mocne R32 robi na tym
ma duzo opcji i jest bardzo rozwiniety i rozbudowany i w tej cenie nie ma chyba obecnie nic lepszego
Lamik wszystkie mocne R32 robi na tym
ma duzo opcji i jest bardzo rozwiniety i rozbudowany i w tej cenie nie ma chyba obecnie nic lepszego