Właśnie zastanawiała mnie cena gdzie w sklepach internetowych jest znacznie większa, ale pewnie zakupie.italiano_83 pisze:Opakowanie wygląda na identyczne jak ori.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Właśnie zastanawiała mnie cena gdzie w sklepach internetowych jest znacznie większa, ale pewnie zakupie.italiano_83 pisze:Opakowanie wygląda na identyczne jak ori.
Skoro producent stwierdza, że "odnawia" wcześniej nałożony wosk, to czemu miało by się z czymś gryźćdaniel23584 pisze:A czy ten specyfik Sonax BSD nadaje sie na kazdy wosk? Aktualnie mam nalozonego Duraglossa Clear Coat Polish.
Może ma jakieś zapasy, lub z tańszego źródła .. ja mam kociołek 5l - bo w perspektywie dłuższego użytkowania, opakowanie z atomizerem jest nieekonomiczne.krzychu2805 pisze:Właśnie zastanawiała mnie cena gdzie w sklepach internetowych jest znacznie większa, ale pewnie zakupie.
To zależy, jednemu na miesiąc drugiemu na pół rokudaniel23584 pisze:A taka buteleczka na ile wystarczy?
Spłukać wodąsliwa404 pisze:Jakiś sprawny sposób na kurz? Mikrofibra i QD trochę szkoda.
"Wszystkim robi się rysy" nawet fibrą jak jest sucha, kwestia tylko tego jak wiele ich wprowadzasz w lakier i jak "duże" one są, od samego lakieru oczywiście też to zależy. Od tego jest właśnie QD, jak nie to jak pisałem wyżej, wosk w płynie. To obok wosku w płynie oczywiście nawet nie stało, ale da "poślizg" a woda uniesie kurz z lakieru.sliwa404 pisze:Mi chodzi właśnie o taką drobnice. Rys tym nie zrobię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości