Czyszczenie nastawnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kolego co do tego ze robie tu burdel.net mi cos tnie i dlatego tak jest:-(.a wracając do tematu to uszkodzony nastawnik ma tez wpływ na kontrolke swiec zarowych?? Bo w tym samym czasie co zaczoł sie problem z nastawnikiem zaczeła długo swiecic niezaleznie zimny czy cieply
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czyszczenie nastawnika
Nie ,nastawnik nie ma wpływu na swiecenie się kontorlki świec ...na miganie ,co oznacza jakiś istotny bład ,i owszem ,ale nie na stałe jej świecenie . Odczyt temperatury dla ECU ,niech ktoś ci sprawdzi vagiem ,bo zapewne ECU "widzi " temp.ponizej zera ,skoro świeci się kontrolka świeccrazzydaniel pisze: uszkodzony nastawnik ma tez wpływ na kontrolke swiec zarowych?? Bo w tym samym czasie co zaczoł sie problem z nastawnikiem zaczeła długo swiecic niezaleznie zimny czy cieply
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Witam wymienilem dzis nastawnik i wydaje mi sie ze jest teraz słabszy:-(ze nieciagnie tak jak na tamtym i mam pytanie czy nastawnik z 90 1z w 110 afn miałby wpływ na to?
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Witam wymienilem dzis nastawnik i wydaje mi sie ze jest teraz słabszy:-(ze nieciagnie tak jak na tamtym i mam pytanie czy nastawnik z 90 1z w 110 afn miałby wpływ na to?
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czyszczenie nastawnika
crazzydaniel pisze:wymienilem dzis nastawnik i wydaje mi sie ze jest teraz słabszy:-(ze nieciagnie tak jak na tamtym i mam pytanie czy nastawnik z 90 1z w 110 afn miałby wpływ na to?
Znaczenia żadnego nie ma ,czy to z 1z czy zAFN ,rsw po zapłonie zwykle 0,740 vpalio45 pisze:zapewne ma znaczenie
dawkę po zmnianie oczywiście ustawiłeś jak była ? bo coś nie bardzo mi się chce wierzyć ,skoro jest po zmianie słabszycrazzydaniel pisze:wymienilem dzis nastawnik i wydaje mi sie ze jest teraz słabszy:-
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Tak dawka najpierw była sprawdzona i po wymianie nastawnika jest ustawiona tak jak wczesniej była:-)
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Tak dawka najpierw była sprawdzona i po wymianie nastawnika jest ustawiona tak jak wczesniej była:-)
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Czyszczenie nastawnika
dawke powienienś mieć najlepiej na 3.0 mg na zgaszonych światłach itp .rsw 1.35v minimum ,jeśli tak bedzie i nie bedzie sie zbytnio zmieniac to bedzie ok
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Niepytałem ile w mg ustawił,wiem tylko ze tak jak przed wymianą bylo ustawione:-)a najwazniejsze ze juz da dawka nie faluje i na zimnym chodzi równo:-)
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Niepytałem ile w mg ustawił,wiem tylko ze tak jak przed wymianą bylo ustawione:-)a najwazniejsze ze juz da dawka nie faluje i na zimnym chodzi równo:-)