MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
Ty mi kolego powiedz jedną rzecz. Tą listwę to miałeś rzeźbioną z w dwóch, czy szpachlex w miejscu miejsca na rejerke?
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
ja akurat robiłem to ręcznie wilgotną ściereczką bez wody.miki_k93 pisze: Czym czyściłeś pod maską? Zabieram się za to pół roku, a lać wodę karcherem się boję.
Hubert pisze:Już dawno mnie nie było na forum, dopiero teraz zobaczyłem że poskładałeś Golfa. Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu . Wszystko jest zrobione na poziomie Golfik wygląda konkretnie. Do zobaczenia na zlotach w przyszłym roku
Listwę oddałem po rzeźbie z dwóch, lakiernicy popsuli i zrobili po swojemu, z tym, że nie wiem w jaki sposób, ale im nie wyszło.mloody167 pisze:Ty mi kolego powiedz jedną rzecz. Tą listwę to miałeś rzeźbioną z w dwóch, czy szpachlex w miejscu miejsca na rejerke?
Mega robota Świetnie leży pięknie przy nim działasz Bezawaryjności i będę kibicował
Moja VR6-ka: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p6607264" onclick="window.open(this.href);return false;
bolidy wjechały do boksów na mycie przed zakończeniem sezonu WrocLOW Z Maniek_a4
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
jak chciałbym zobaczyć na żywo oba autka... mam nadzieje ze w następnym roku jak będę robił zlot zaszczycicie swoją obecnością ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Kto wie? Ale szczęścia do wspólnych tripów nie mamy bo za każdym razem przyp&erd@la się psiarnia że nasze auta są "niesprawne" a w lokalnej komendzie podobno czeka na wysłanie wezwanie dla mnie, bo komendantowi nie podoba się moje autotheblues888 pisze:mam nadzieje ze w następnym roku jak będę robił zlot zaszczycicie swoją obecnością ;d
A ten komendant to co jakiś znawca? Niech pokaże swoje jak taki mądry
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
hahah. ja wczoraj mialem wlasnie z policja u nas przygodę;d zatrzymali mnie na stacji jak tankowałem z pretensjami ze blacha za szybą... szybkie jego tłumaczenie przepisów i oddał mi dowód bo auto ładne na szczęście u Nas w Łowiczu policja wyrozumiała i mają słabość o tuningu więc są pobłążliwi... Nie powiem że i Maniek_a4, i afej, chciałbym was widzieć na zlocie... planowany 3 dni więc na spokojnie można jeszcze podziałąć procentowo ;d
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
U nas w Kościanie zabiorą Ci dowód za ori xen bo stwierdzili ze w b5 przed liftem nie było ori xenonu do blachy za szyba to norma dlatego nawet nie myślę o tym bo robie za dużo km w roku
Gdzieś mnie przyczaił i spisał numery i podobno chce mnie zaprosić do siebie, ale chyba nie na obiad (tak mi nawijał pies jak nas zatrzymali)mloody167 pisze:A ten komendant to co jakiś znawca?
Czasu sporo także zobaczymy..theblues888 pisze:Nie powiem że i Maniek_a4, i afej, chciałbym was widzieć na zlocie
Ja nawet nie będę wymienial za co nam chcieli zabrać dowody, bo lista była dłuuuuugaaMariuszPrusia pisze:U nas w Kościanie zabiorą Ci dowód za ori xen bo stwierdzili ze w b5 przed liftem nie było ori xenonu do blachy za szyba to norma dlatego nawet nie myślę o tym bo robie za dużo km w roku
A może jednak na obiad. Ma na wydanie niezbyt urodziwą córkę, ale przecież liczy się wnętrze i to że jest córką komendanta i jak jej dasz kosza to ci zabiorą auto