Od MK1 do MK7 + inne VW, czyli VWMania w skali 1:18
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Od MK2 do MK7 + inne VW...
Gratulacje kolekcji robi mega wrażenie
chciałem i ja kupić ale wszystkie modele które mnie interesuja na ottomodels sa wyprzedane....
chciałem i ja kupić ale wszystkie modele które mnie interesuja na ottomodels sa wyprzedane....
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadszedł czas na nową gablotę:) Zrobiona na bazie regału BILLY dostępnego w IKEA. Wysokość 202 cm/Szerokość 80 cm/Głębokość 28 cm. Na zamówienie zostały wykonane 2 szyby grubości 5 mm + zawiasy + 2 zamki. Modele świetnie się prezentują w "Nowym Garażu":)
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
strz88, bajka!
Od MK1 do MK6 + inne VW, czyli VWMania w skali 1:18
Kolejny Golf w kolekcji:) Tym razem wybór padł na Golfa I Cabrio Classic Line firmy OTTO Models. Ładny kolor, miękki dywan i jasne wnętrze...
Witam panowie , chciałbym sb kupić Golfa 3 vr6 i nie mogę nigdzie znaleźć informacji gdzie mozna nabyć taki model .
Czytałem ze mozna sb złozyć ale nwm nie znam sie dlatego pytam sie specjalistów od tego prosze odpowiedz i cene podajcie tego.
Dzięki za odpowiedzi w góry.
Czytałem ze mozna sb złozyć ale nwm nie znam sie dlatego pytam sie specjalistów od tego prosze odpowiedz i cene podajcie tego.
Dzięki za odpowiedzi w góry.
Zapraszam do mojej Borówki
FB :https://www.facebook.com/BorabyFaloo/
FORUM : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587508
FB :https://www.facebook.com/BorabyFaloo/
FORUM : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=587508
Kolejna nowość w kolekcji. Do grona "Rodziny MK2" dołączył Golf Country Tradycyjnie OTTO Models. Ładny kolor i ciekawe detale:D
MK2 OTTO Models, które obecnie posiadam:
Od lewej: Rallye, GTI G60, GTI Fire&Ice, G60 limited, Country...
MK2 OTTO Models, które obecnie posiadam:
Od lewej: Rallye, GTI G60, GTI Fire&Ice, G60 limited, Country...
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
strz88, piękne Country!
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2015 12:47 przez strz88, łącznie zmieniany 1 raz.
Od MK1 do MK7 + inne VW, czyli VWMania w skali 1:18
Kolejne wcielenie GTI, czyli siódma generacja:) Model firmy NOREV.
Plusy: otwierane elementy karoserii, skrętne koła, amortyzowane zawieszenie, jakość detali...
Minusy: lakierowanie (drzwi są delikatnie w innym odcieniu), brak znaczka GTI w przedniej atrapie, brak miękkiego wykończenie wnętrza no i półka bagażnika mogłaby się podnosić...
Ale ogólnie model robi wrażenie!
Plusy: otwierane elementy karoserii, skrętne koła, amortyzowane zawieszenie, jakość detali...
Minusy: lakierowanie (drzwi są delikatnie w innym odcieniu), brak znaczka GTI w przedniej atrapie, brak miękkiego wykończenie wnętrza no i półka bagażnika mogłaby się podnosić...
Ale ogólnie model robi wrażenie!