Cześć
Warto go obejrzeć? Czy oprócz dziwnych lamp tylnych coś jeszcze ze zdjęć da się wywnioskować?
http://otomoto.pl/C33628153.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Passat b5 1.8T kombi 1997 Halinów 7300pln
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
ja mam pasiora na wydaniu w Tedeiku jak byś był zainteresowany
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziwne lampy? wyglądają na oryginałki z B5 FL.
no cóż auto jak na 17lat fajnie wyposażone i przyzwoicie wygląda, teraz kwestia jak to jeździ i wygląda na żywo, że fotel przetary to normalne po tylu latach i przy tego rodzaju tkaniny, bo gdyby miał te ''pluszowe'' siedzenia to na pewno by nie były przetarty ale te co ma ten mi się bardziej podobają, a daleko tam masz?
no cóż auto jak na 17lat fajnie wyposażone i przyzwoicie wygląda, teraz kwestia jak to jeździ i wygląda na żywo, że fotel przetary to normalne po tylu latach i przy tego rodzaju tkaniny, bo gdyby miał te ''pluszowe'' siedzenia to na pewno by nie były przetarty ale te co ma ten mi się bardziej podobają, a daleko tam masz?
Podświetlenie zegarów i reszty, zielone.Była zamontowana kiedyś nawigacja fabryczna(antena na dachu). W opisie jest napisane"system nawigacji" tylko gdzie on jest? Jakaś dziwna dziura na konsoli przy regulacji poziomu świateł, no i te lampki z Passata FL , lewa pęknięta.Prawdopodobnie nie działa tylna wycieraczka(stoi w podniesionej pozycji).
Nie ma nic niemożliwego dla człowieka, jeśli nie musi tego sam robić.
Nie była tylko jest niestety w pierwszych modelach B5 nie było kolorowych ekraników, w tym egzemplarzu nawigacja jest w liczniku a sterowanie i głośnik widać wyraźnie że jest pod radiem, z resztą każdy to wie co miał chociaż niewielką styczność z B5.dzygit pisze:Była zamontowana kiedyś nawigacja fabryczna(antena na dachu). W opisie jest napisane"system nawigacji" tylko gdzie on jest?
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
Mam niewielką styczność z passatem od 6 lat ale z takim wynalazkiem nie miałem do czynienia.RobsonVW pisze:z resztą każdy to wie co miał chociaż niewielką styczność z B5.
Nie ma nic niemożliwego dla człowieka, jeśli nie musi tego sam robić.