Podgrzewane fotele Sterownik 59
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- wlodi2001
- Mały gagatek
- Kontakt:
Cześć, otóż udało mi sie na szrocie wyciągnąć wiązkę z matami i sterami przyciskiem od foteli podgrzewanych (MKII) i podłączyłem wszystko ze sobą pod zasilacz stacjonarny. Teraz jest problem fotele nie grzeją więc pewnie nowe maty trzeba będzie kupić, ale ważniejsze są sterowniki otóż jeden jakby działa a drugi brzęczy cały czas po rozebraniu widzę że ta blaszka która otwiera i zamyka obwód drga jak urządzenie do tatuażu bzzzz. Czy to tak ma działać?
####GTI EDITION####
nA zAwSzE dObRa MaRkA
nA zAwSzE dObRa MaRkA
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
o przekaźnik chodzi ?? Przekaźnik powinien się załączyć i nie brzęczeć
Pod jaki zasilacz to podłączyłeś ? Spróbuj pod akumulator
Pod jaki zasilacz to podłączyłeś ? Spróbuj pod akumulator
-
- VWGolf.pl Killer
tak jak kolega Qto, pisze lub dobry prostownik nie byle co...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- wlodi2001
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Podgrzewane fotele Sterownik 59
Zasilacz- 3 ampera 36 vat z regulacją natężenia i napięcia. Dziś podłączyłem maty pod zasilacz kolega naprawił mi jeden sterownik wszystko podpiąłem. i teraz tak na wyświetlaczu : raz jest 12v i pobór 0.3 ampera raz podłącze nagle napiecie spada do 6 i amperarz jest 2,9, sprawdziłem maty multimiernikiem i na 2 środkowych przewodach (chyba czarno-czerwony i czarnym) jest 12v na a na brązowych 2,7 czy cos taiego jedna matak nie dziala ta na ktorej sie siedzi bo pokazuje 0.0 no i nic maty sie nie podgrzały. Dziiiwwwne....
####GTI EDITION####
nA zAwSzE dObRa MaRkA
nA zAwSzE dObRa MaRkA