Golf mk7 R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Golf mk7 R
Kolego henake sciagales golfa z niemiec? Mocno walniety byl?
Można powiedzieć R400 na giftach!
Re: Golf mk7 R
Henake zamawiałeś normalnie w konfiguracji czy kupiłeś gdzieś poza VW? Jak tam skrzynia już naprawili normalnie na gwarancji bez problemu?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Golf mk7 R
W pl przeciez pretori ni ma.
Kupilem u Szwabow
Tak mam nowa "lepsza" skrzynie, ponoc skladana przez niemieckie raczki
Kupilem u Szwabow
Tak mam nowa "lepsza" skrzynie, ponoc skladana przez niemieckie raczki
Rs3 650+
Golf mk7 R
Witam, czy już ktoś wie na temat felg pretoria, czy będą dostępne w pl, jak tak to od kiedy ??
-
- Mały gagatek
Golf mk7 R
Witam ,
Obnizal juz ktoś z was erke? Jakieś podpowiedzi? Rekomendacje stron ? Ja dotąd znalazłem tylko eibach 15 mm i h&r 30mm . Czy to bedzie całkowite maksimum obniżenia ?
Obnizal juz ktoś z was erke? Jakieś podpowiedzi? Rekomendacje stron ? Ja dotąd znalazłem tylko eibach 15 mm i h&r 30mm . Czy to bedzie całkowite maksimum obniżenia ?
Golf mk7 R
Mam obniżony samochód na sprężynach od HR, do tego stabilizatory też HR. Mam zawieszenie DCC.
Jest twardziej, na poprzecznych nierównościach dużo twardziej. Po zakrętach lata się dużo lepiej. W jeździe normalniej czasem potrafi trochę denerwować usztywnienie
Jest twardziej, na poprzecznych nierównościach dużo twardziej. Po zakrętach lata się dużo lepiej. W jeździe normalniej czasem potrafi trochę denerwować usztywnienie
Golf mk7 R
Norbit jak nie masz dcc to mam na sprzedaz KW V2 w dobrej cenie po przelocie 1,5k km..
Można powiedzieć R400 na giftach!
Re: Golf mk7 R
Czarne 7R widziane w szczecinie o 12 (przed chwilą) pod c.h. molo to ktoś od nas? Widzę je już drugi raz w okolicy.
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: