bierz 5000K, 6000K już są zbyt niebieskiemass143 pisze:Waham się między 5000k, a 6000k.
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
- FisheR
- ...
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
jak mi padną żarniki to wypróbuje 5000 obecnie mam 6000
Ostatnio zmieniony ndz lis 16, 2014 17:40 przez FisheR, łącznie zmieniany 2 razy.
Kącik posiadaczy MK4
Możecie wrzucić jakieś fotki jak świecą? Szukam po waszych tematach i nie mogę znaleźć albo fotki wygasły
Kącik posiadaczy MK4
joseph82, nałóż jakieś mazidło na lakier, bo aż żal patrzeć.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
Kącik posiadaczy MK4
gwint mts , wygodny?
do felgi 18 , 35 profil oponki.
do felgi 18 , 35 profil oponki.
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
W miarę komfortowy jak na gwint jeśli nie jest na samym dole i twardych odbojach Ja polecam ogólnie , wiadomo musisz się liczyć z tym że wyleje się kiedyś no ale zawsze jest ta gwarancja
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
lepiej kupić używany markowy?
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Gwarancja 2 lata i przeważnie w tym czasie się wylewa. Resztę odpowiedz sobie sam.golf3dawid pisze:, wiadomo musisz się liczyć z tym że wyleje się kiedyś no ale zawsze jest ta gwarancja
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Nie umiem Ci na to odpowiedzieć , ja tam wolałbym chyba nowego mtsa bo zawsze ta gwarancja jest , a kupić używkę która nie wiadomo ile jeździła to też ryzyko - z drugiej zaś strony używka firmowa może być komfortowa bardziej , zależy jak się trafi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja kupiłem uzywke kw var2 i w życiu bym nie zamienił na nowy mts czy tatechnix. Zregenerowanie jednego amora kw 200-250zł
- golf3dawid
- Forum Master
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
No tak , ja też mam gwarancje 2 lata wylał się po 1.5roku , odeśle na gwarancje i myślę że kolejne 1.5 roku pojeżdżę a później się pomyśli co i jak , chociaz myśle że te 800plnów na 3 lata to i tak przyzwoicieszczyku pisze:Gwarancja 2 lata i przeważnie w tym czasie się wylewa. Resztę odpowiedz sobie sam.golf3dawid pisze:, wiadomo musisz się liczyć z tym że wyleje się kiedyś no ale zawsze jest ta gwarancja