jaki koszt twojego kw?szczyku pisze:Ja kupiłem uzywke kw var2 i w życiu bym nie zamienił na nowy mts czy tatechnix. Zregenerowanie jednego amora kw 200-250zł
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze nic z przy nim nie regenerowalem. A już półtora sezony. Oczywiście z regulacją tłumienia i inox.
Żadnych taśm i innego badziewia bo zardzewieje.
Żadnych taśm i innego badziewia bo zardzewieje.
Kącik posiadaczy MK4
nie ma ktos 2 zaslepek do egra na sprzedaz?
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
Kącik posiadaczy MK4
a jak sie ma ta regulacja twardości w codziennym użytku ? Jeździsz na jednym ustawieniu ciągle?
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odp: Kącik posiadaczy MK4
Cena za zregenerowanie bez regulacji twardości.szczyku pisze:Ja kupiłem uzywke kw var2 i w życiu bym nie zamienił na nowy mts czy tatechnix. Zregenerowanie jednego amora kw 200-250zł
Kącik posiadaczy MK4
Koło 400. Nie robiłem ale kiedyś się tym zainteresowałem i sporo osób regeneruje w taki sposób, że tracisz regulację. Znalazłem tylko jednego fachowca, który zagwarantował, że regulacja będzie działać ale krzyknął koło 500zł za szt.
W ogóle patrząc na żywotność chińskich a tych markowych to jakaś przepaść jest, chyba prawie każdy w ramach gwarancji reklamował :/ już bym bardziej poszedł w AP, więcej zadowolonych użytkowników.
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Z tym AP też różnie jest a kosztuje 2x tyle co mts
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
Kącik posiadaczy MK4
Fakt, ze AP jest drozszy, ale tez i komfortowniejszy przy odpowiednim ustawieniu. Ciekawy jestem (i chyba na to bym sie zdecydowal teraz) jak sie hula na AP z regulacja twardosci.