Golf Mk7 R - Kombi? :)
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
teraz juz oficjalnie
http://moto.pl/MotoPL/1,88389,16994389, ... BoxMotoTxt
http://moto.pl/MotoPL/1,88389,16994389, ... BoxMotoTxt
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Re: Golf Mk7 R - Kombi? :)
R32 mk4 było najbardziej oryginalne i wyjątkowe bo miało najmniej podzespołów z seryjnego "zwykłego" golfa, było zbudowane od podstaw. Ale nie mogę się zgodzić żeby nowe erki od 2010r. w góre były gorsze. Każdy nowszy model jest bardziej komfortowy, szybszy, mocniejszy. Co do nowej erki jak już pisałem na żywo robi bardzo dobre wrażenie a odpowiednia konfiguracja wychodzi na plus. Co do wyglądu to wiadomo, kwestia gustu, mi w kilku kolorach bardzo się podoba. No i 370 koni na 5-cio letniej gwarancji też kusi.44FG pisze:Tez tak uważam. W o chyba mój podstawowy zarzut do nowej Rki. Zgubiła jakąkolwiek drapieżność i zastąpiła ją poczwórnym wydechem i srebrnymi lustrami...
Co do kombi to wygląd dla mnie tragedia:/
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Gdyby było kombi w 3 furtkach...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
The Volkswagen Golf R Variant - Drive like Sébast…: " onclick="window.open(this.href);return false;
Można powiedzieć R400 na giftach!
Spoko reklama, ale po takiej przejażdżce to i tak będą się musieli zatrzymać....żeby dolać płynu
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Golf Mk7 R - Kombi? :)
No przecie prawdę pokazali. Dalej to już tylko na rowerach
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
No i to jest myśl brac kombika. Przynajmniej dalej można pociągnąć rowerem...
Można powiedzieć R400 na giftach!
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Ja takie coś zamówiłem
Produkcja 49 tydzien - planowany odbior polowa grudnia.
Nie za bardzo orientuje się w szukaniu na forum - a potrzebuje pomocy w wyborze kół zimowych ?
Był już może taki temat ?
Ktoś może coś polecić - felga + opona ( raczej 18 )- może ktoś ma coś takiego na sprzedaż ?
z góry dzięki,
Produkcja 49 tydzien - planowany odbior polowa grudnia.
Nie za bardzo orientuje się w szukaniu na forum - a potrzebuje pomocy w wyborze kół zimowych ?
Był już może taki temat ?
Ktoś może coś polecić - felga + opona ( raczej 18 )- może ktoś ma coś takiego na sprzedaż ?
z góry dzięki,
jak 18" to wiekszosc bedzie w 8" szerokosci i wtedy ET szukaj jakies 45,
jesli znajdziesz koło 7,5" szerokosci to mozesz szukac nawet mniejszego ET ( seryjnie jest 49 ) wiec jak zmniejszysz to troszke zawsze koło odsunie sie od piasty i bedzie ładniej wygladał wóz
jesli znajdziesz koło 7,5" szerokosci to mozesz szukac nawet mniejszego ET ( seryjnie jest 49 ) wiec jak zmniejszysz to troszke zawsze koło odsunie sie od piasty i bedzie ładniej wygladał wóz
Golf 7R DSG Tornado Red
też miałeś taki dylemat ?
O ile nad innymi opcjami się w ogóle nie zastanawiałem to największy problem był z kolorem - nie chciałem niebieskiej, białej ani czarnej.... .wiec został czerwony
Szkoda tylko, że lusterka w R - ce są srebrne - przy czarnej feldze i oknie na dachu całkiem nieźle by się prezentował
O ile nad innymi opcjami się w ogóle nie zastanawiałem to największy problem był z kolorem - nie chciałem niebieskiej, białej ani czarnej.... .wiec został czerwony
Szkoda tylko, że lusterka w R - ce są srebrne - przy czarnej feldze i oknie na dachu całkiem nieźle by się prezentował