4napęd z Torsenem jest we wszystkich VAGach z wzdłużnymi silnikami od starych passatów B5 po najnowsze Audice.mario q. pisze:W 4motion ale w torsenie. A ten chyba się skończył na pasztecie B5..
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Pisalem kolego o vw. Elementarz posiadam dziekuje.
Choć wlasciwie sklamalem, bo zostaje phaeton i turek.
Choć wlasciwie sklamalem, bo zostaje phaeton i turek.
Można powiedzieć R400 na giftach!
Ty Marcinek, nie znasz kawalu jak syn piekarza idzie do wojska i pisze list:
Tato Tato! Tu jest jak na wakacjach! Mozna sie wylegiwać do wpół do piątej rano!!!
Tato Tato! Tu jest jak na wakacjach! Mozna sie wylegiwać do wpół do piątej rano!!!
Łysy mi go często opowiadał...
http://www.supertweaks.com/lamborghini/ ... with-tyres" onclick="window.open(this.href);return false; To tak przy okazji bo podobne do pretorii
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Da się w jakiś prosty sposób wykasować pamięć DSG? Tego co się do tej pory nauczyła?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Podobno da się to zrobić tak - włączyć zapłon, kickdown przez minimum 20 sek, trzymając wyciśnięty pedał gazu wyłączyć zapłon. Ale czy to prawda, to nie wiem.
Komputer i kasowanie adaptacji
Moją też by trzeba było skasować bo ciągnie tak wysoko że czasem zdarzy jej się zmienić bieg razem z odcinką, co powoduje delikatne szarpnięcie.
Moją też by trzeba było skasować bo ciągnie tak wysoko że czasem zdarzy jej się zmienić bieg razem z odcinką, co powoduje delikatne szarpnięcie.
Forumowego golfiarza ten siódmy na WWL na stegnach co stal?
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Panowie mam pytanie w jakiej kasie idzie wyrwać ew. za ile wy kupiliście golfa 4 r32 ?? za pół roku zmieniam auto i rozważam pomiędzy s4 b5 ,a mk4 r32 wiadomo golf zawsze pare lat młodszy będzie
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
- syncmaster955df
- Ma gadane
.:R32 MK4 jest ogólnie bardzo mało. S4 na pewno będzie szybsze- wiem z doświadczenia , ale dźwięk R32 rekompensuje to co jest w Audi o którym piszesz. Jak kupisz R32 to spokojnie za parę lat sprzedasz go za tą samą kasę, pod warunkiem, że będzie zadbany i bez zbędnego tuningu a S4 -no nie wiem.dawid7737 pisze:Panowie mam pytanie w jakiej kasie idzie wyrwać ew. za ile wy kupiliście golfa 4 r32 ?? za pół roku zmieniam auto i rozważam pomiędzy s4 b5 ,a mk4 r32 wiadomo golf zawsze pare lat młodszy będzie
Ja kupiłem swojego .:wilka w skórze Golfa w Grudniu 2010r za 16.200 euro w Niemczech. W tedy w Polsce znalazłem może 2 sztuki na Allegro takie sobie.
Nie kupiłem w Polsce, ponieważ chciałem .:R32 w 4 drzwiowym nadwoziu ok 500 sztuk na świecie. Ceny w Europie to od 7000 euro sądząc po wyglądzie Golf jak to Golf do 30000 euro za sztuki zadbane że aż miło się patrzy, że fabryka broni w Wolfsburgu zbudowała nie byle co. S4 też ma zalety ale to inna klasa samochodów. VW Golf IV .:R32 można porównać do Audi S3 8L albo Seata Leona I CUPRA czy Skody Oktavia I RS. Żaden z nich nie zasługuje na bycie gorszym bratem.
S4 na pewno będzie w tej samej cenie a nawet może tańsze i w utrzymaniu biorąc pod uwagę ubezpieczenie,części tańsze i jest bardziej komfortowe i przestronne, dużo miejsca. Zrób jazdę próbną tym i tym i będziesz wiedział o czym piszę.
Stiffler