OFF TOP na maksa tzn. podyskutujmy o "IGIEŁKACH"
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
http://otomoto.pl/audi-a3-a3-1-8t-5d-al ... 53297.html A3 1.8t 2001 173kkm, ale jak wpiszecie sobie numer telefonu w google...
http://sprzedajemy.pl/audi-a3-audi-a3-1 ... ny,8271182" onclick="window.open(this.href);return false; oferta z listopada czyli auto długo sie nie sprzedaje a przebieg zmniejszył sie z 207kkm do 173kkm
http://sprzedajemy.pl/audi-a3-audi-a3-1 ... ny,8271182" onclick="window.open(this.href);return false; oferta z listopada czyli auto długo sie nie sprzedaje a przebieg zmniejszył sie z 207kkm do 173kkm
Z przebiegiem który maleje to nieraz widziałem takie ogłoszenia jak szukałem auta:)
Re: OFF TOP na maksa tzn. podyskutujmy o "IGIEŁKACH"
W ogłoszeniu przebieg podany 230 000 km natomiast na jednym ze zdjęć widać 330 358 km.
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-iv-sp ... 94320.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-iv-sp ... 94320.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: OFF TOP na maksa tzn. podyskutujmy o "IGIEŁKACH"
kijannaa pisze:W ogłoszeniu przebieg podany 230 000 km natomiast na jednym ze zdjęć widać 330 358 km.
jeszcze nie zdążyli cofnąć. Jak się znajdzie klient to się cofnie o tyle ile będzie chciał
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Jeśli ktoś chciałby czas stracić i oglądnąć to A6 http://olx.pl/oferta/audi-a6-c5-1-9tdi- ... 4b1edc18b1" onclick="window.open(this.href);return false; w "świetnym stanie", to może sobie odpuścić.
Oglądałem go jeszcze w wakacje - nie pamiętam dokładnie kiedy, ale na pewno nie później niż w sierpniu.
Świetny stan polega na tym, że miernik lakieru, który mierzy do 1200, pomiar wykonał tylko na części błotnika przedniego prawego i części klapy bagażnika. Cała reszta - szpachla >1200. Do tego silnik i skrzynia całe były zalane olejem. Wnętrze również umęczone. Mechanicznie nawet nie odpalałem, bo szkoda mi było czasu.
Dodam jeszcze, że w czasie gdy go oglądałem to cena wynosiła, o ile dobrze pamiętam coś koło 13 tys. zł, potem spadała aż do 10 tys. Teraz znowu 12
Oglądałem go jeszcze w wakacje - nie pamiętam dokładnie kiedy, ale na pewno nie później niż w sierpniu.
Świetny stan polega na tym, że miernik lakieru, który mierzy do 1200, pomiar wykonał tylko na części błotnika przedniego prawego i części klapy bagażnika. Cała reszta - szpachla >1200. Do tego silnik i skrzynia całe były zalane olejem. Wnętrze również umęczone. Mechanicznie nawet nie odpalałem, bo szkoda mi było czasu.
Dodam jeszcze, że w czasie gdy go oglądałem to cena wynosiła, o ile dobrze pamiętam coś koło 13 tys. zł, potem spadała aż do 10 tys. Teraz znowu 12
!! UWAGA NA NIEGO !! Volkswagen Golf IV SZAMOTUŁY
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-C35136998.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Informacje techniczne
Model, Typ: Volkswagen Golf IV, Hatchback
Rok produkcji: 2000
Przebieg: 167 000 km
Rodzaj paliwa: Benzyna
Silnik: 1600 cm³ (Moc 101 KM / 74 kW)
Vw Golf sprowadzony z Niemiec stan techniczny jak i wizualny ładny silnik pali na dotyk zawieszenie nie puka nie stuka wnętrze zadbane auto godne polecenia.
Chciałbym ostrzec przed tym samochodem. Szukam autka dla ojca i dziś byliśmy go oglądać. Z daleka wszystko ładnie pięknie, ale jak się podejdzie to niestety, ale widać ile poszło na niego szpachli ;/ Mówiąc do handlarza o tym oczywiście próbował zbyć i mówić, że to nieprawda.. nie potrzebowaliśmy nawet miernika lakieru, bo po pokazaniu mu szpachli w progu kopnął delikatnie to miejsce i dziura "sama" się zrobiła ;/ Przednia szyba inny rocznik i oczywiście śpiewka, że "kamyszek".
Nie chciałbym, żeby ktokolwiek się na niego naciął i żałował później zakupu.
Informacje techniczne
Model, Typ: Volkswagen Golf IV, Hatchback
Rok produkcji: 2000
Przebieg: 167 000 km
Rodzaj paliwa: Benzyna
Silnik: 1600 cm³ (Moc 101 KM / 74 kW)
Vw Golf sprowadzony z Niemiec stan techniczny jak i wizualny ładny silnik pali na dotyk zawieszenie nie puka nie stuka wnętrze zadbane auto godne polecenia.
Chciałbym ostrzec przed tym samochodem. Szukam autka dla ojca i dziś byliśmy go oglądać. Z daleka wszystko ładnie pięknie, ale jak się podejdzie to niestety, ale widać ile poszło na niego szpachli ;/ Mówiąc do handlarza o tym oczywiście próbował zbyć i mówić, że to nieprawda.. nie potrzebowaliśmy nawet miernika lakieru, bo po pokazaniu mu szpachli w progu kopnął delikatnie to miejsce i dziura "sama" się zrobiła ;/ Przednia szyba inny rocznik i oczywiście śpiewka, że "kamyszek".
Nie chciałbym, żeby ktokolwiek się na niego naciął i żałował później zakupu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- VW Baron
- Kontakt:
mat19925, większość starych golfów ma na sobie szpachlę to raz, po drugie zdjęcia są tak zrobione aby nic nie było widać, ogólny zarys auta, nie ma szans na jakiegoś rodzynka idealnego
zgadza się ale może kogoś uda się przestrzec przed nim, a to już coś wg mnie i zaoszczędzi mu się czasu i pieniędzy
I tak sie sprzeda, progi też w golfa Iv rdzewieją nie tak jak w III ale rdza sie pojawia, nie pierszy to przypadek, klapa błotniki przednie , progi , ale nie ma tragedii ze podłoga rdzewieje jak w trójce.mat19925 pisze:zgadza się ale może kogoś uda się przestrzec przed nim, a to już coś wg mnie i zaoszczędzi mu się czasu i pieniędz
nie szukaj najtańszego na liście bo takie są efekty, za dobrego golfa z 2000 trzeba dać minimum 8000 do opłat jak szukasz taniej to widzisz co jest, za 6900 to zadbane 98.mat19925 pisze: Szukam autka dla ojca i dziś byliśmy go oglądać
kamyk do w 90 % przyczyna wymiany szyby, ja w tym roku w dwóch swoich prywatnych autach wymieniłem szyby z powodu tzw kamyczka bo co miałem zrobić ? zezłomować.mat19925 pisze:Przednia szyba inny rocznik i oczywiście śpiewka, że "kamyszek".
w niemczech jak masz odprysk na szybie to TUV nie przejdzie dlatego prawie wszystkie auta z zachodu mają nie oryginalne szyby jak komuś to przeszkadza do może kupic nowego vw to wolny kraj
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
-
- VW Baron
- Kontakt:
no właśnie, większość użytkowników forum zamiast odżałować te klika czy kilkanaście tys eur ( kilka pensji) na nowego VW to wkleja tu jakieś używane auta, które mamy oceniać. Wstrętne ..RobsonVW pisze:jak komuś to przeszkadza do może kupic nowego vw to wolny kraj
czemu policja w naszym kraju nie sciga takich aut nawet na wlasnej posesji jak ktos ma z takimi tablicami. Przeciez to jawne podrabianie tablic t tka jakby drukowac pieniadze w domu. TO juz jest przestepstwo.
Ale dobrze ze kolega tu podal ze to mina jest. Niestety potwierdzam ze ciezko dobrego mk4 jest wycelowac juz od kilku lat. Niestety ale za 6 czy 8 tys to dobre mk4 to nie moze byc.
Ale dobrze ze kolega tu podal ze to mina jest. Niestety potwierdzam ze ciezko dobrego mk4 jest wycelowac juz od kilku lat. Niestety ale za 6 czy 8 tys to dobre mk4 to nie moze byc.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- kw
- Forum Master
- Auto: BMW 330i
- Silnik: B48
Re: !! UWAGA NA NIEGO !! Volkswagen Golf IV SZAMOTUŁY
A po co komu policja? Im to zajmie 10 lat. Jak ktoś chce Ci wcisnąć gniota na lewych tablicach to dzwonisz do skarbówki, oni działają znacznie szybciej i sprawniejwesol pisze:czemu policja w naszym kraju nie sciga takich aut nawet na wlasnej posesji jak ktos ma z takimi tablicami. Przeciez to jawne podrabianie tablic t tka jakby drukowac pieniadze w domu. TO juz jest przestepstwo.
Było: Polo 86c2f 1.0 LPG
Był: Golf 1.9 TDI ALH
Była: BMW E91 318d + chip
Jest: BMW F30 318d + chip, BMW G20 msport 258 ps
Był: Golf 1.9 TDI ALH
Była: BMW E91 318d + chip
Jest: BMW F30 318d + chip, BMW G20 msport 258 ps