masz lepsza bazę do deptaniasliwa404 pisze:To podrzuc go do mnie. Poujezdzam go ;d
Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
Re: Kącik posiadaczy MK4
130 czy 150... automat to wygoda, ostatnio dużo smigam w126 ojca w automacie i nawet spalanie mi nie przeszkadza ;p
Kącik posiadaczy MK4
Gdzie znajdę korek wlewu oleju od ręki? Do ASO nie chce jechać, jest w jakichś sieciówkach typu Norauto?
Kącik posiadaczy MK4
i drugie pytanko, jak kupiłem golfine to miała to zabezpieczenie przy odpalaniu (przycisk, w ukrytym miejscu ) I mam takie pytanie do czego ten przycisk może być podłączony?
Kącik posiadaczy MK4
karacz, odcięcie zapłonu, pompy paliwa, zasilania komputera, w sumie czegokolwiek co jest wymagane do odpalenia samochodu
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
Na szrotach nic nie ma mk4 ?btard pisze:Gdzie znajdę korek wlewu oleju od ręki? Do ASO nie chce jechać, jest w jakichś sieciówkach typu Norauto?
widze ze czeka mnie rozbieranie polowy auta..btard pisze:karacz, odcięcie zapłonu, pompy paliwa, zasilania komputera, w sumie czegokolwiek co jest wymagane do odpalenia samochodu
Kącik posiadaczy MK4
rudy, pewno jest, tylko nie wiem w którą stronę jechać bo szroty na lewo, ale dalej a markety bliżej na prawo. Wolałem spytać bo może ktoś widział przypadkiem i skojarzy
karacz, idź oczywiście po przewodach od przycisku, bo inaczej nihuyah nie znajdziesz
karacz, idź oczywiście po przewodach od przycisku, bo inaczej nihuyah nie znajdziesz
Kącik posiadaczy MK4
widzę, że tema t o olejach był to tu jest ciekawy dział viewtopic.php?f=35&t=36735" onclick="window.open(this.href);return false;
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
Czemu chcesz usuwać?karacz pisze:widze ze czeka mnie rozbieranie polowy auta..btard pisze:karacz, odcięcie zapłonu, pompy paliwa, zasilania komputera, w sumie czegokolwiek co jest wymagane do odpalenia samochodu
Kącik posiadaczy MK4
http://demotywatory.pl/4273220/Myslisz- ... -je-wachac" onclick="window.open(this.href);return false;
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Azgorath pisze:Czemu chcesz usuwać?karacz pisze:widze ze czeka mnie rozbieranie polowy auta..btard pisze:karacz, odcięcie zapłonu, pompy paliwa, zasilania komputera, w sumie czegokolwiek co jest wymagane do odpalenia samochodu
a bo nie zawsze mi łapie, a ostatnio rozładował mi się aku i ciężko na pych było odpalić właśnie przez ten przycisk... a zima tuż tuż
Kącik posiadaczy MK4
karacz, to zobacz czy kabel się gdzieś nie przetarł. Zawsze to jakis plus przed złodziejem
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, pilnie poszukuje jakiegoś zakładu oferującego przerobienie lamp z USA na EU. Chodzi mi tutaj oczywiście nie o mk4 . Ciotka ma Jeep'a Grand Cherokee sprowadzonego z USA i szukamy kogoś ogarniętego co to zrobi. Przerobienie lamp i elektryki. Najlepiej do 150km od Nowej Soli, czyli powiedzmy najlepiej Wrocław/Poznań i okolice.
Ktoś coś?
Ktoś coś?