Kącik posiadaczy MK4
Moderator: VIP
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Ile można wołać za takie coś: lampa valeo lewa bez szkła i ramki, urwane 2 uchwyty górne, reszta kompletna i ok. Środek czarny, jest kierunek i halogen. Jak myslicie?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
no, to będzie fant za co najmniej tysiaka
Zostaw, niech leży w garażu/piwnicy może kiedyś się przyda.
Zostaw, niech leży w garażu/piwnicy może kiedyś się przyda.
- Paviarotti
- Lord GTI
- golf3dawid
- Forum Master
Kącik posiadaczy MK4
Paviarotti, Oryginały to so VALEO Halogen mało używany,w bdb stanie, kierunkowskaz też rzadko migał więc jak nówka w AKLu jeździł
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kącik posiadaczy MK4
No i tym ostatnim jeszcze bardziej zanizyles wartosc tej lampy. juz nie przesadzaj i tak nie żydź, faktycznie pifko za to bys mogl wziasc. Chlopaki sobie za darmo wysylali np halo z lampy (jedynie koszty wysylek pokrywali) albo kierunki, jak ktos podwojne robil.
Re: Kącik posiadaczy MK4
Ja bym kierunek przytulil z valeo ;D. W zamian mogę dac na piwo lub halogen.
- Paviarotti
- Lord GTI
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
jak dodasz czteropaka to może ktoś się skusikaracz pisze:Ile mogę wołać za czteroramienna kierownice z poduszka?
Panowie, tylna regulacja gwintu pasująca do kw v1 inox. Gdzie można dorwać i ile takie coś może kosztować?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kącik posiadaczy MK4
viewtopic.php?f=12&t=565351" onclick="window.open(this.href);return false; - ktoś coś ?
- golf3dawid
- Forum Master
Diesel na pole Mój AKL ino lewy pasPaviarotti pisze:golf3dawid, to faktycznie, lewy kierunkowskaz w AKLu rzadko używany.
Przecież nie napisałem że chce za to nie wiadomo ile, po prostu pytam i tak tego nie wystawiłem czy coś.KoJ@K pisze:No i tym ostatnim jeszcze bardziej zanizyles wartosc tej lampy. juz nie przesadzaj i tak nie żydź, faktycznie pifko za to bys mogl wziasc. Chlopaki sobie za darmo wysylali np halo z lampy (jedynie koszty wysylek pokrywali) albo kierunki, jak ktos podwojne robil.
-
- Gadatliwa bestia
Kącik posiadaczy MK4
Panowie, jest coś takie jak gumowe podkładki pod sprężyny na tylną oś, żeby trochę podnieść tył, ze 2cm ?