Światła drogowe z mijania 2 x H1
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Oryginalnie posiadałem lampy H4. Obecnie 2 x H1. Chcialbym aby mijania nie gasły po włączeniu drogowych. Czy da się zrobić zworkę w skrzynce bezpieczników tak jak w golf 3? Jak tak to które bezpieczniki połączyć, ewentualnie przekaźnik.
Re: Światła drogowe z mijania 2 x H1
Też bym chciał żeby u mnie działało. Ale nie wiem jak to zrobić.
poczytaj tu jest też fotkazygizwro pisze:Też bym chciał żeby u mnie działało. Ale nie wiem jak to zrobić.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
zygizwro, rozumiem że chodzi o Borę ?? W prefiksie mk4 a w temacie nic nie piszesz o aucie...akurat w tym przypadku ma to spore znacznie.
Z tego co pamiętam należy wypiąć kabelek żółto/zielony z manetki kierunkowskazów (pin nr 8.) i podłączyć go pod włącznik świateł, pin nr 7
Z tego co pamiętam należy wypiąć kabelek żółto/zielony z manetki kierunkowskazów (pin nr 8.) i podłączyć go pod włącznik świateł, pin nr 7
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
więc zrób jak napisałem wyżej...możesz też nie przepinać przewodu tylko dołożyć dodatkowy z pinu 7 włącznika świateł do kabelka idącego z manetki kierunkowskazów
ło matko boska a ja się zasugerowałem że h1 + h1 to mk3zygizwro pisze:Tak chodzi o Bore.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
7 pin patrząc od tylu kostki? Czyli strony z kablami? Bo pin7 opisany na kostce jest pusty.
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
No będzie pusty bo tak zrobiony jest włącznik... Pin 7 to stały prąd po włączeniu przez to światła Ci nie bada gasly.
Pin 7 na kostce czy na włączniku. Można jakieś zdjęcie. Albo kolor przewodu?
Qto zmieniłem w borze h4 na d2s + h7 (fabryczny ksenon) Twój opis zadziała u mnie
BORA VARIANT viewtopic.php?f=89&t=489987" onclick="window.open(this.href);return false;
MK IV viewtopic.php?f=89&t=561710" onclick="window.open(this.href);return false;
MK IV viewtopic.php?f=89&t=561710" onclick="window.open(this.href);return false;