Jadąc golfem z ASZ pod maską redukujesz przy 150kmh do 4?monopolowy pisze:Ostatnia moja jazda na autostradzie do Włocławka. Wyprzedzam lewym pasem, jadę spokojnie (bo więcej nie muszę) 140, mijam srebrną Fabię. Gość na mnie patrzy i chyba redukuje, bo przestaję go wyprzedzać. Dodaję delikatnie gazu, gość chyba idzie pełnym pędem bo lecimy razem 150km/h obok siebie... wkurzam się, wbijam IV, przy 180km/h gość już sporo został, wbijam się na prawy, zwalniam do 140 po czym... srebrna fabia mija mnie lewym, zmienia na prawy i zwalnia do swojego "starego" tempa (ok. 120)... Gdzie sens i logika? ************ można dostać
MK4 AKL vs B5 FL AVB
Re: MK4 AKL vs B5 FL AVB
MK4 AKL vs B5 FL AVB
Mnie bardziej denerwuje jak lece lewym pasem, wyprzedzam auta na prawym. Coś mi siada na ogonie, zmieniam pas na prawy jak robi sie luka a gość zamiast dodać gazu żebym ja zdążył wskoczyć za niego to niby wyprzedza niby nie przez co musze albo dodać gazu i znów wskoczyć przed niego albo hamować...
A mogliby u nas te autostrady robić 3 pasmowe... Tiry by się w spokoju wyprzedzały i byłoby dużo luźniej.
A mogliby u nas te autostrady robić 3 pasmowe... Tiry by się w spokoju wyprzedzały i byłoby dużo luźniej.
-
- Użytkownik
MK4 AKL vs B5 FL AVB
pacos, a co mam wrzucać przy 140 jak na trójce dokręcam do 130? Na IV od 140 idzie lepiej niż na V czy VI.
Moja golfina:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367797
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367797
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Re: MK4 AKL vs B5 FL AVB
Zmniejsz dawkę, może mu za bardzo kopciłeś i śmierdziałomonopolowy pisze:Ostatnia moja jazda na autostradzie do Włocławka. Wyprzedzam lewym pasem, jadę spokojnie (bo więcej nie muszę) 140, mijam srebrną Fabię. Gość na mnie patrzy i chyba redukuje, bo przestaję go wyprzedzać. Dodaję delikatnie gazu, gość chyba idzie pełnym pędem bo lecimy razem 150km/h obok siebie... wkurzam się, wbijam IV, przy 180km/h gość już sporo został, wbijam się na prawy, zwalniam do 140 po czym... srebrna fabia mija mnie lewym, zmienia na prawy i zwalnia do swojego "starego" tempa (ok. 120)... Gdzie sens i logika? ************ można dostać
330KM/450Nm