Co lubi się sypnąć w 7R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
-
- Mały gagatek
Co lubi się sypnąć w 7R
Oddałem R na service i taki samochód oddali, szkoda gadać. Klócilłem sie a po sprawdzeniu na kamerach okazało sie ze mechanik uszkodził przy wysiadaniu. Z racji tego ze to ich wina naprawa odbędzie sie na koszt vw .
Re: Co lubi się sypnąć w 7R
To może napisz gdzie takie zdolne mechaniory? Tak ku przestrodze dla innych...Norbit100 pisze:Oddałem R na service i taki samochód oddali, szkoda gadać. Klócilłem sie a po sprawdzeniu na kamerach okazało sie ze mechanik uszkodził przy wysiadaniu. Z racji tego ze to ich wina naprawa odbędzie sie na koszt vw .
Co lubi się sypnąć w 7R
No ale przecież w ASO są najwyższej klasy fachowcy
Nam np dwa razy przez to deskę wymieniali bo ją uszkodzili montując alarm w nowym aucie. Dwa razy bo drugą tez uszkodzili. Aha i trzecie radio przy okazji
Nam np dwa razy przez to deskę wymieniali bo ją uszkodzili montując alarm w nowym aucie. Dwa razy bo drugą tez uszkodzili. Aha i trzecie radio przy okazji
Co lubi się sypnąć w 7R
Współczuję.. Drzwi do malowania i utrata wartości.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Zawsze może wystąpić o zwrot kosztów z tytułu utraty wartość pojazdu. Pytanie, czy staną na wysokości zadania i dobrze polakierują?MatthewG pisze:Współczuję.. Drzwi do malowania i utrata wartości.
nowa blacha powinna wjechać i malowanie żeby nie pokazało przy sprzedaży innych wartości grubości lakieru od fabrycznych.MatthewG pisze:Współczuję.. Drzwi do malowania i utrata wartości.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Co lubi się sypnąć w 7R
Pojawił się mały problem z moją eRką. Przypomnę, że mam w manualu. Przy wciskaniu sprzęgła pojawił się taki delikatny świst jakby coś było nie tak ze smarowaniem a przy odpuszczaniu przy samym końcu słychać taki dzwięk sprężyny. Różnicy w jeździe nie ma ale wku....są te świsty. Byłem w serwisie, popsikali coś i mówili, że jest dobrze. Pojeździłem chwile i znowu sie pojawiło. Pomyślałem pojeżdze jeszcze chwile może sie to jakoś jeszcze rozsmaruje... Niestety raz słychać raz nie ale przeważnie słychać. Byłem znowu w serwisie coś tam pogrzebał mechanik ale lipa. Kierownik zamówił jakieś części do sprzęgła i mają coś próbować robić. Niby to pierwszy przypadek u nich ale każdy wie jak to jest..."każdy jest tym pierwszym razem". Ktoś może miał podobny problem w R albo w GTI? W eR będzie ciężko, bo chyba większość w DSG...
Co lubi się sypnąć w 7R
Ja po 3 latach w manualu, zamówiłem automat. Takie sytuacje też na to miały wpływ.
Może coś związane z łożyskiem oporowym? Czytałem też na którymś forum, że po kilku kkm niektóre potrafią zaczynać się ślizgać
Może coś związane z łożyskiem oporowym? Czytałem też na którymś forum, że po kilku kkm niektóre potrafią zaczynać się ślizgać
Co lubi się sypnąć w 7R
Czy któryś z panów golfiarzy może zwrócił uwagę na taką przypadłość jak zbity pysk od kamieni?
Pykło mi 10k na szafie i tak patrzę, że lampy wyglądają jakby miał z 70-80k..
Dodam, że nie traktuję drogi jak toru le mans więc o nadmiernym wiszeniu na dupie innym, nie ma mowy.
Pykło mi 10k na szafie i tak patrzę, że lampy wyglądają jakby miał z 70-80k..
Dodam, że nie traktuję drogi jak toru le mans więc o nadmiernym wiszeniu na dupie innym, nie ma mowy.
Można powiedzieć R400 na giftach!